Απίστευτα πράγματα στο "κοσμοπολίτικο" Κιάτο: Έκλεψαν 3 ταχύπλοα με τις μηχανές τους από την αφύλακτη μαρίνα !!!

0Σύμφωνα με χρήστη του fb χθες το βράδυ άγνωστοι"σήκωσαν"ανενόχλητοι από την αφύλακτη μαρίνα του "κοσμοπολίτικου" Κιάτου 3 ταχύπλοα σκάφη με τις μηχανές τους !!!!!!

Δείτε τι έγραψε ο χρήστης:

Κλοπή τριών ταχύπλοων! Μου πήρανε τη «Μαλάμω» μου (Greco Marine με 60άρα Yamaha 4χρονη) μαζί με άλλες δυο βάρκες (μια Poseidon Ranieri 19 με 100άρα Yamaha 4χρονη και μια Euromarine 4.75 με Selva 30/40) κλάπηκαν χτες βράδυ απ το λιμάνι του Κιάτου. Τις σήκωσαν ολόκληρες και πιθανά τις φόρτωσαν σε φορτηγό.Δημοσίευση: Ιανουαρίου 31, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίστευτα πράγματα στο "κοσμοπολίτικο" Κιάτο: Έκλεψαν 3 ταχύπλοα με τις μηχανές τους από την αφύλακτη μαρίνα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator