2020: Θα τα καταφέρουμε;

0




Κάλλιστα θα μπορούσαμε να κινηθούμε στο καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο μοτίβο των ταγών μας στην Ελλάδα της κρίσης.

Να κρύψουμε δηλαδή τα προβλήματα κάτω από το χαλί και να δώσουμε ψεύτικες ελπίδες στον λαό.

Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα.

Δυστυχώς το μέλλον για την πατρίδα προμηνύεται δυσοίωνο και σε καμιά περίπτωση τα ευχολόγια του ανεπαρκέστατου συλλήβδην πολιτικού προσωπικού της χώρας δεν δύνανται να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα.

Ασχέτως αν επιχειρούν, με πρώτη την κυβέρνηση, να μας πείσουν ότι η δεκαετής κρίση αποτελεί πλέον παρελθόν και το 2020 ανοίγει μια νέα σελίδα για την Ελλάδα, οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι τα βαρύγδουπα λόγια αποκλείεται να καλυτερεύσουν τις ζωές τους.

Πόσο μάλλον, όταν πέρα από την επίπλαστη οικονομική ανάταση που με την παραμικρή στραβοτιμονιά ενδέχεται να εκτραπεί της πορείας της, ελλοχεύουν και κίνδυνοι γεωπολιτικής αποσταθεροποίησης λόγω του αναθεωρητικού ταραξία και κοινωνικής έκρηξης λόγω των μουσαφιραίων.

Κακά τα ψέματα, το αποτέλεσμα της δεκαετούς κρίσης ήταν να καταντήσουμε ένα ελεγχόμενο κρατίδιο που ακόμη και για να φτερνιστεί πρέπει να ζητήσει άδεια από τους εταίρους- κηδεμόνες του.

Κάτι που τόσο ο πρωθυπουργός όσο κι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλησαν να κρύψουν μέσω των πρωτοχρονιάτικων μηνυμάτων τους, με ελάχιστη επιτυχία.

Και πως να κρυφτεί άλλωστε τη στιγμή που επί της ουσίας αμφότεροι έχουν υποταχθεί στις εντολές των Βρυξελλών αλλά και των λοιπών δήθεν συμμάχων.

Κι ας προσπαθεί ο κύριος Μητσοτάκης μέσω της κούφιας επικοινωνιακής πολιτικής και της προπαγάνδας του φιλοκυβερνητικού Τύπου να εμφανιστεί διαφορετικός από τον προκάτοχό του.


Μόνο το μείγμα διαχείρισης της εξουσίας έχει αλλάξει.

Κατά τ’ αλλά η θηλιά της επιτροπείας στο λαιμό μέχρι το 2060... κι έχει ο θεός.

Τώρα τι Ελλάδα θα υπάρχει μέχρι τότε... άγνωστο.

Ας ελπίσουμε μετά την προσφυγή στη Χάγη, όπως μας πληροφόρησε ο πρωθυπουργός, τουλάχιστον να κρατήσουμε την Πελοπόννησο.

Ας ελπίσουμε επίσης, ότι οι... ικέτες θα μας επιτρέπουν να κάνουμε τον σταυρό μας, διότι αν συνεχιστεί με αυτό τον ρυθμό το... πρωθυπουργικό μπόλιασμα είναι δεδομένο ότι το 2060 θα είμαστε μειοψηφία.

Στο μεταξύ, ας απολαύσουμε την καταστολή του «Κάλαχαν» που η έρμη σκοντάφτει συνεχώς στα εσώρουχα ανυποψίαστων πολιτών, καθώς και την εδραίωση του μητσοτακικού καθεστώτος αποτελούμενου από... άριστους κλακαδόρους που θα πράξουν τα πάντα για να μην σκάσει η πομφόλυγα της κανονικότητας.

Για να μην λέτε ότι η κυβέρνηση δεν φροντίζει για την τέρψη μας, ως ανταμοιβή για το 40% που της δώσαμε για να φύγει ο Τσίπρας και να αλλάξουν όλα. Φανταστείτε αν της δίναμε λιγότερο τι θα γινόταν...

Α, ξεχάσαμε, μας επέτρεψε να παίρνουμε και... φορολογικές ανάσες σαν τους Πόντιους κωπηλάτες....

ΥΓ. Καλή χρονιά...!!!

Antinews
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 12, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "2020: Θα τα καταφέρουμε;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator