Ο Ν. ΤΑΓΑΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

0

Στην έναρξη του Διεθνούς Αρχαιολογικού Συνεδρίου «Τροία-Τενέα-Ρώμη», την Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου.

Το διεθνές συνέδριο για πρώτη φορά συνδέει τρεις αρχαίες πόλεις με κοινό μυθολογικό παρελθόν, την Τροία, την Τενέα και τη Ρώμη. Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή και λόγω της καταγωγής μου από την περιοχή της Τενέας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα, την Πρέσβειρα καλής Θελήσεως κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη για την παρουσία της και τη σημαντική στήριξή της στο έργο της ανάδειξης της αρχαίας Τενέας. Επίσης ευχαριστώ πολύ την η Δρ. Έλενα Κόρκα, διευθύντρια της συστηματικής αρχαιολογικής έρευνας της αρχαίας Τενέας και τους συνεργάτες της για τη διοργάνωση του συνεδρίου καθώς και το Σωματείο του χωριού μου «Φίλοι Αρχαίας Τενέας», για την ουσιαστική βοήθειά τους και την αγάπη τους για τον τόπο τους.

Νίκος Ταγαράς
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 05, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Ν. ΤΑΓΑΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator