Διαψεύδεται η καταγγελία Μούτση: "ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ"

0



Δεν ξέρω πού μένει ο Μούτσης, αλλά πιο κοντά από μένα στο Αστυνομικό Τμήμα των Εξαρχείων δεν γίνεται να μένει. Διότι μένω ΑΠΕΝΑΝΤΙ. Τόσο ΑΠΕΝΑΝΤΙ που θα μπορούσαμε να πετάμε σαϊτες ο ένας στον άλλο. Βασικά, ο Μούτσης αποκλείεται να μένει και οπουδήποτε κοντά γιατί, αν έμενε, θα τον ξέραμε ως γείτονα. Και 10 χρόνια εδώ, εγώ δεν τον έχω δει ποτέ.

Χθες βράδυ λοιπόν εγώ έπεσα για ύπνο πολύ μετά τις 02:00. Έβλεπα την εκπομπή της Nova για την Ευρωλιγκα και πιο μετά διάβαζα τις ειδήσεις. Καθόμουν στο σαλόνι, το οποίο βλέπει στο Τμήμα και μάλιστα είχα την μπαλκονοπορτα μισανοιχτη γιατί καπνίζω (αλλά και γιατί αυτές τις περίεργες ημέρες οι κάτοικοι στήνουμε αυτί για το πότε θα ακουστεί το παραμικρό για να βγούμε στα μπαλκόνια).

Σας διαβεβαιώ λοιπόν ότι από το Αστυνομικό Τμήμα δεν ακούστηκε ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε κραυγές, ούτε κλαυθμοι, ούτε οδυρμοί. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Ο λόγος δε που δεν ακούστηκε τίποτα είναι γιατί, κατά 99%, δεν έφεραν κανέναν από τους προσαχθέντες/συλληφθέντες στο Τμήμα. Πώς το ξέρω αυτό; Πρώτον, διότι σπανίως φέρνουν μαζικές προσαγωγές από επεισόδια στο Τμήμα, κυρίως για να μην γίνεται στόχος κάποιας επίθεσης. Δεύτερον, διότι οπότε έχουν γίνει προσαγωγές, είτε με περιπολικό είτε (σπανιότερα) με κλούβα, δημιουργείται έντονη οχλαγωγία, πράγμα που οδηγεί τους εκπαιδευμένους κατοίκους στα μπαλκόνια για να δουν τι συμβαίνει. Στις περιπτώσεις δε που υπάρχουν προσαγωγές στο Τμήμα, αυτό συμβαίνει κυρίως καθημερινές, από μικροεπεισοδια ή μεμονωμένα περιστατικά, πολύ λίγα άτομα (max 2-3) και τα οποία παραμένουν πολύ λίγη ώρα στο Τμήμα πριν φύγουν για τη ΓΑΔΑ, ακριβώς για να μην γίνεται στόχος το Τμήμα. Μπορεί λοιπόν ο Μούτσης να φαντασιώνεται το νέο ΕΑΤ-ΕΣΑ και το "χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Αντρέα", αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι μόνες έντονες φωνές που ακούστηκαν στη γειτονιά ήταν κάτι καντήλια που έριχνα εγώ στον Μπολτγουιν που δεν έκανε φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Αλλά, ακόμα κι αυτό, έγινε γύρω στις 11:30.

Για όσους επομένως αναρωτιούνται με αγανάκτηση "μα τι είναι αυτό πάλι! Έλεος πια!" η απάντηση είναι μια:

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΓΙΑ ΣΑΣ.
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 09, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διαψεύδεται η καταγγελία Μούτση: "ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator