“ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ”: Η ελευθερία από την ανάγκη να ελέγχεις τα πάντα

0


Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο “Θωμάς Θωμαΐδης” στην Κόρινθο, το Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ και οι Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ συνδιοργάνωσαν την παρουσίαση του νέου βιβλίου του π.Χαράλαμπου Παπαδόπουλου, “Εμπιστοσύνη”. Η Ελευθερία από την ανάγκη να Ελέγχεις τα Πάντα.


Ο π.Χαράλαμπος Παπαδόπουλος παρουσίασε του λόγους που κάνουν τον άνθρωπο να δυσκολεύεται να εμπιστευτεί, τους λόγους για τους οποίους θέλει να ελέγχει τα πάντα και πόσο υποφέρει, όταν αυτό δεν συμβαίνει. Σύμφωνα με τον ίδιο, τίποτα στην ζωή δεν είναι δεδομένο, πάντα και παντού εμφανίζεται το απρόοπτο, αυτό που ο άνθρωπος δεν είχε υπολογίσει, αυτό που δεν ήταν μέσα στα σχέδιά του. Η αποδοχή των όσων συμβαίνουν και η διαχείρισή τους, χωρίς αποκλεισμό του πόνου, αλλά βαδίζοντας μαζί του στον δρόμο της εξέλιξης, δίνουν στο άτομο τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή που το ίδιο επέλεξε…Η ψυχή ξέρει…αρκεί να ηρεμήσουμε για να μπορέσουμε να την ακούσουμε και να πορευτούμε, με απόλυτη εμπιστοσύνη στο ΘεΪκό σχέδιο.Τσέτσι Τσάνκοβ

Φωτογράφος

Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ

Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού

tel.6937650867
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 13, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "“ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ”: Η ελευθερία από την ανάγκη να ελέγχεις τα πάντα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator