Δημ. Παπαγεωργίου: "Κεφαλαιώδες ζήτημα η προστασία της λίμνης Στυμφαλίας" - ΒΙΝΤΕΟ

0H ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Σικυωνίων με αφορμή τον “Προγραμματισμό Έργων και Δράσεων του Δήμου Σικυωνίων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου” έδωσε την ευκαιρία στους επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας να διατυπώσουν τις δικές τους θέσεις και προτάσεις.

Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου έκανε ειδική αναφορά στο ζήτημα της κατάρτισης του Τεχνικού Προγράμματος της περιφέρειας, χωρίς να έχει υπάρξει διαβούλευση με τον δήμο. Σημείωσε ακόμα πως ο δήμος Σικυωνίων αντιμετωπίζεται ως μικρός δήμος απο την Περιφέρεια, και έφερε ως απόδειξη πως το ΤΠ προβλέπει μόλις 500 χιλιάδες ευρώ σε ένα σύνολο 24.5 εκατομμυρίων: “Ή θα έχουμε αυτοπεποίθηση ως μεγάλος δήμος ή θα γίνουμε καρπαζολήπτες“, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Συμβάλλοντας στην συζήτηση έθεσε το ζήτημα της λίμνης Στυμφαλίας και των αναγκαίων έργων που πρέπει να γίνουν για την ανάδειξή της. “Υπάρχει κεφαλαιώδες ζήτημα στην περιοχή. Το αφήνουν ανέγγιχτο όλοι. Τι θα γίνει με την ορεινή ζώνη; Τα χωριά ερημώνουν, ενώ όχι πριν απο πολλά χρόνια έσφυζαν από ζωή“, τόνισε.
Συναφές είναι και το θέμα που αφορά την διαχείριση υδάτινων πόρων: “Χάνονται νερά απο την ανεξάντλητη γεώτρηση. πρέπει να γίνει μια συνολική μελέτη για την διαχείριση των υδάτινων πόρων…”.
Τέλος, κατέθεσε και ένα θέμα, που είναι αλήθεια ότι διέλαθε της συζήτησης και αφορούσε τον αθλητισμό και τις υποδομές. Μάλιστα διατύπωσε ένα ερώτημα και προς τον Σπύρο Σταματόπουλο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “η Κόρινθος έχει σε όλα τα χωριά της ποδοσφαιρικά γήπεδα με χορτάρι. εμείς γιατί δεν έχουμε;”.


ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 13, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημ. Παπαγεωργίου: "Κεφαλαιώδες ζήτημα η προστασία της λίμνης Στυμφαλίας" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator