ΚΙΑΤΟ - Σοβαρή καταγγελία Χουσελά για Σταματόπουλο: "Είναι ψεύτης και συκοφάντης" !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0



Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΟΥΤΕ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ

Πολλές φορές κάποια πράγματα δεν έχουν λογική εξήγηση και παλεύεις με όλες σου τις πνευματικές δυνάμεις να εξηγήσεις το ανεξήγητο….!!! Ρωτάς και φίλους αλλά και από εκεί δεν μπορείς να πάρεις κάποια αξιόπιστη απάντηση….

Βέβαια εάν στην όλη ιστορία έχεις να κάνεις και με ανθρώπους που είναι βουτηγμένοι ολόκληροι στην όποια μορφή εξουσίας κάποια εξήγηση μπορείς να δώσεις…
Διότι είναι γνωστό σε όλους πως η εξουσία φθείρει τους πάντες, πόσο μάλλον εάν αυτή η εξουσία έχει να κάνει με τον δήμαρχο Σικυωνίων κ. Σταματόπουλο.

Η ιστορία έχει ως εξής… την Παρασκευή 27/12/2019 ήμουν στο δημαρχείο για να πάρω τα θέματα που θα είχαμε σε διαβούλευση στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 30/12/2019 και ενώ ήμουν στην τεχνική υπηρεσία να και ο δήμαρχος και ενώ πίστευα πως θα μου ευχόταν χρόνια πολλά για τα Χριστούγεννα που γιορτάσαμε πριν δύο ημέρες αλλά και για τις ημέρες που είναι…… αυτός άρχισε να φωνάζει με ένα ύφος αυτοκράτορα και να με ρωτά με ειρωνεία… τι θέλεις εδώ ; τι ψάχνεις να βρεις ; θες να με πας στον εισαγγελέα ; τα εντάλματα που ψάχνεις είναι όλα στο διαύγεια τι ζητάς; …συνέχιζε σε έντονο ύφος για να με τρομάξει, αλλά βλέποντας πως δεν είχα πρόβλημα άρχισε να λέει πως παίρνω τηλέφωνο την αστυνομία και την στέλνω στην Στυμφαλία για να του σταματήσω το έργο της υδροδότησης..!!!! Του είπα πως είναι ψεύτης και συκοφάντης γιατί αυτό που λέει δεν το έχω διαπράξει ποτέ. Επίσης του είπα πως θα τον καταγγείλω στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας (30/12/2019)…. Αυτός φυσικά αισθανόμενος σαν αυτοκράτορας στο δημαρχείο που το έχει μπερδέψει με το σπίτι του έκανε κάτι που μάλλον δεν θα το έκανε ποτέ κανένας σοβαρός άνθρωπος…!!! Φώναζε πως , εσύ, ο Λέγγας και ο Ζαχαρόπουλος θα μου κ@@σετε τα α@@@@α ..!!! Το επανέλαβε τουλάχιστον τρεις φορές αργά και δυνατά (ξέρει αυτός από αργό και βαθύ όργωμα , είναι στην κουλτούρα του) και φυσικά έφυγε για το θρόνο του…..

Έφερα το θέμα στο συμβούλιο της Δευτέρας ενώπιον όλων των δημοτικών συμβούλων και ζήτησα από τον δήμαρχο να ανακαλέσει και να μου ζητήσει συγνώμη για όλα αυτά που μου είπε την Παρασκευή…. Και αυτός τι απάντησε, τι θέση πήρε; Είπε ο αυτοκράτορας πως η δημοτική παράταξη που ηγείται ούτε εκβιάζεται ούτε τρομοκρατείται !!!!!!

Πως να ερμηνεύσεις αυτή την απάντηση;

Οι ερμηνείες και οι χαρακτηρισμοί δικοί σας…

Εγώ σας εύχομαι καλή χρονιά και σας υπόσχομαι πως κανένας Σταματόπουλος δεν θα μας σταματήσει στον έλεγχο των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής … η εποχή που ο αυτοκράτορας έκανε ότι ήθελε έχει περάσει ανεπιστρεπτί…

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΟΥΣΕΛΑΣ

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 31, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ - Σοβαρή καταγγελία Χουσελά για Σταματόπουλο: "Είναι ψεύτης και συκοφάντης" !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator