ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

0


Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, στην Κροκίδειο Αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου, το Εσπερινό ΕΠΑΛ Κορίνθου πραγματοποίησε την Χριστουγεννιάτικη γιορτή του.

Υπεύθυνη της εκδήλωσης ήταν η φιλόλογος κ.Λουκία Βαρλάμου.

Στο πρώτο μέρος της γιορτής ακούστηκαν κάλαντα από την Ήπειρο, την Κύπρο, την Σάμο, την Ικαρία, την Θράκη, την Καππαδοκία, την Κάρπαθο, τα νησιά του Αιγαίου και την Μικρά Ασία.

Στο δεύτερο μέρος το χορευτικό τμήμα της Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου, με χοροδιδάσκαλο τον κ.Παναγιώτη Χωρίκη, χόρεψε χορούς από την Καππαδοκία.

Στο τρίτο μέρος η κ.Ζαχαρούλα Τσιρβούλη και ο κ.Μιχάλης Κωνσταντίνου διάβασαν το έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, “Σταχομαζώχτρα”, με συνοδεία φλάουτου από την κ.Λουκία Βαρλάμου.

Η όμορφη γιορτή έκλεισε με κάλαντα από την Αρτάκη της Προποντίδας, δώρα και απολαυστικά κεράσματα!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 30, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator