ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: “ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΣΜΑΡΙ”

0


Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου, στον Συνοικισμό, το Βιβλιοπωλείο “Κιβωτός” και οι Εκδόσεις “Διάπλαση” συνδιοργάνωσαν την παρουσίαση του βιβλίου της Κέλλυς Σταμουλάκη, “Το Χρυσό Αρισμαρί”.

Η συγγραφέας Κέλλυ Σταμουλάκη και η ηθοποιός Έλενα Δελακούρα παρουσίασαν την περιπέτεια του Πετρή, που ξεκίνησε να ανακαλύψει το Χρυσό Αρισμαρί, το σπάνιο και μοναδικό βότανο, για να θεραπεύσει τον πατέρα του.

Η αξία της ανιδιοτελούς αγάπης, της χωρίς ανταλλάγματα προσφοράς και της φιλίας είναι τα μηνύματα του βιβλίου, που ταξιδεύει με αφετηρία το “εγώ” και προορισμό το “εμείς”!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: “ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΣΜΑΡΙ” "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator