Κι αποχαιρέτα την, την Ελλάδα που χάνεις…

0
Τον εθνομηδενισμό των συριζαίων φαίνεται ότι ζήλεψαν οι... νεοφιλελεύθεροι σωτήρες και κάνουν τα πάντα για να τον ξεπεράσουν.

Πως αλλιώς να εξηγηθεί η λεύκη σημαία που υψώνουν καθημερινά απέναντι στον σουλτάνο που είναι έτοιμος να μπουκάρει στο Αιγαίο.

Αντί ήδη να έχουμε στείλει πλοία στην Κρήτη και στο Καστελόριζο κραυγάζοντας Μολών Λαβέ, διεθνοποιούμε την τουρκική προκλητικότητα.

Τακτική που ήδη είναι καταδικασμένη να αποτύχει, καθώς πρόσφατα όλοι διαπιστώσαμε που μας έχουν γραμμένους οι... σύμμαχοι του ΝΑΤΟ.

Εύγε κύριοι του Μαξίμου!

Στο μεταξύ, φιλάμε κατουρημένες ποδιές για να ενταχθούν τα Σκόπια στην Ευρώπη. Παντιέρα εθνικής υπερηφάνειας έχουμε κάνει τη συμφωνία των Πρεσπών, που αίφνης από κακή έγινε υποχρεωτική. Τι κάνει αυτή η έρμη η καρέκλα…

Άραγε, μέσω αυτής της υποχωρητικότητας θα διασφαλιστεί η εθνική κυριαρχία; Έτσι θα αντιμετωπίσουμε τον αναθεωρητισμό του ταραξία;

Γελάει ο Ερντογάν με τα χάλια μας... νεοφιλελεύθερα αδέρφια και βγάζει Navtex με την οποία «κλειδώνει» θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Ρόδο και το Καστελόριζο για τη διεξαγωγή άσκησης με πραγματικά πυρά.

Σε λίγο θα βγάλει Navtex για άσκηση έξω από τον Πειραιά κι εσείς θα τον κοιτάτε τρεμάμενοι.


Διότι αυτό συνάγεται από την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, στο ενδεχόμενο αποστολής ερευνητικού σκάφους από την Τουρκία στην περιοχή που έχει συμφωνήσει με τη Λιβύη.

«Ευχόμαστε στο στάδιο αυτό ότι το πλαίσιο των δηλώσεων δεν θα κλιμακωθεί με αποστολή τουρκικού πλοίου στην Κρήτη. Ο διπλωματικός και επιχειρησιακός σχεδιασμός υπάρχει. Σε αυτή την ώρα είμαστε σε επίπεδο δηλώσεων. Δεν διανοούμαστε κλιμάκωση σε επίπεδο ενεργειών», είπε ο κύριος Πέτσας και όλοι οι Έλληνες χειροκροτούν με περηφάνια, καθώς νοιώθουν σίγουροι ότι αν χρειαστεί θα τσακίσουμε τα μεμέτια.

Τελικά, η όλη στάση της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά επιβεβαιώνει αυτό που έχει γράψει το Antinews.

Ότι οδηγούμαστε σε συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Αιγαίου.

Εξ ου και το δέσιμο στο αμερικανικό άρμα. Για να μας προστατεύσει όταν θα γίνει το μπαμ.

Το οποίο θα είναι περιορισμένης διάρκειας, όπως είχαμε γράψει, για να ακολουθήσει μια ωραιότατη συμφωνία από την οποία ελπίζουμε να βγούμε «κερδισμένοι».

Το «κέρδος» μας , βέβαια, θα εξαρτηθεί από την «μοιρασιά» που θα κάνει ο… διαιτητής Ντόναλντ.

Με τις πληροφορείς να λένε, ότι προσδοκούμε η πλάστιγγα να γείρει προς το μέρος μας για να πλασαριστεί η συμφωνία επιτυχώς στους ιθαγενείς.

Και ποιο θα είναι το δίλημμα; Πόλεμος ή συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων για να επιστρέψουμε στις ένδοξες εποχές του Ανδρέα που έρρεε το χρήμα άφθονο.

Αν νομίζουν οι ταγοί μας ότι θα μπορέσουν να διαχειριστούν τέτοιου μεγέθους εθνική καταστροφή με οικονομικά ανταλλάγματα, θα πρέπει να αναθεωρήσουν.

Γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καούν πολιτικά. Τα υπόλοιπα ας τα φανταστούν μόνοι τους.

Εδώ έγινε χαμός επειδή χάσαμε όνομα. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ιδιαίτερα οξυδερκής για να αντιληφθεί τι θα συμβεί αν χάσουμε έδαφος.

Γι΄ αυτό σας λέμε... νεοφιλελεύθερα αδέρφια, πάρτε το αλλιώς.

Για αρχή, στείλτε τα πλοία σε Κρήτη και Καστελόριζο για να καταλάβει ο κουμπάρος ότι δεν παίζουμε.

Κατόπιν, συντονίστε τον Δένδια και τον Παναγιωτόπουλο γιατί έχουν γίνει περίγελος.

Τέλος, πάραυτα ο Ντόκος να σταλεί πακέτο πίσω στο ΕΛΙΑΜΕΠ, κι ας προπαγανδίζει από εκεί το περίφημο καζάν - καζάν που ονειρεύεται.

Θα επανέλθουμε με νεότερες νουθεσίες. Όχι τίποτε άλλο, για να μη λέτε ότι το Antinews ασκεί μόνο κριτική και δεν προτείνει λύσεις.

Προς το παρόν οι παραπάνω αρκούν...

Γρηγορείτε κύριοι του Μαξίμου, γιατί αν συνεχίσετε με αυτά τα μυαλά, παίζεται αν θα κλείσετε χρόνο στην εξουσία.

Όφις Ιοβόλος
AntiNews
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 29, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κι αποχαιρέτα την, την Ελλάδα που χάνεις…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator