ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Βασίλης Νανόπουλος απαντά σε δημοσιεύματα

0



Ο Δήμαρχος δεν κρύβει συνεργάτες!

«Δημοσιογράφοι» κρύβουν την αλήθεια!

«Η κακοήθεια και η άγνοια σε μερίδα του τύπου της Κορίνθου - ευτυχώς ελάχιστη- περισσεύουν όπως αποδεικνύεται αλλά επειδή επιμένουν απαντώ με την αλήθεια που θέλουν να κρύψουν!»

Με αυτήν την δήλωση ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος απαντά σε επιλεκτικά δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνιση τους από το πρωί της Παρασκευής και μιλούν για απόκρυψη από μέρους του, ονόματος ειδικής συνεργάτιδας η οποία θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στο νομικό κομμάτι.

Αποκρύπτουν οι κύριοι που θα έπρεπε να έχουν στόχο την σωστή ενημέρωση και όχι την αποδόμηση του Δημάρχου και της νέας αρχής (είναι βέβαια εκπεφρασμένη η προτίμηση τους στην προηγούμενη)
πως πρόκειται για σύμβαση εργασίας η οποία ακριβώς επειδή εμπεριέχει στοιχεία όπως το ΑΦΜ
και ο αριθμός ταυτότητας δεν μπορεί, βάσει νόμου, να έχει άλλη μορφή αφού εμπίπτει στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Είναι ο νόμος κύριοι!
Όχι η πρόθεση του Δημάρχου να κρύψει το οτιδήποτε!

Αποκρύπτουν επίσης την απόφαση Δημάρχου βάσει της οποίας υπεγράφη η σύμβαση, απόφαση αναρτητέα στο διαδίκτυο, με πλήρη στοιχεία και με διαφορά ανάρτησης ολίγων ημερών!

Άραγε δεν έφτασε ως εκεί η «έρευνά» τους;

Αποκρύπτουν ακόμα πως όλες οι συμβάσεις ειδικών συμβούλων και συνεργατών του Δημάρχου που αναρτήθηκαν με διαφορά λίγης ώρας, έχουν ακριβώς την ίδια μορφή και όχι μόνο αυτή της κυρίας Έρρικας Καραμαλίκη.

Άραγε επιθυμεί ο Δήμαρχος Κορινθίων να αποκρύψει όλους τους συνεργάτες του;

Στη…βιασύνη τους για κριτική «δεν είδαν» ούτε τις έτερες συμβάσεις αλλά ούτε και τις αποφάσεις Δημάρχου με τα πλήρη στοιχεία;

Τους τα επισυνάπτουμε!

Αποκρύπτουν τέλος, πως σε όλους τους δήμους ακολουθείται πλέον η ίδια ακριβώς μέθοδος διότι, αυτό ορίζει ο νόμος!

Κατηγορούν άραγε τους Δημάρχους όλης της χώρας ή μήπως υπόλογος είναι μόνο ο Βασίλης Νανόπουλος;

Η κακοήθεια περισσεύει!
Η άγνοια δεν συγχωρείται!

Οι πολίτες μας γνωρίζουν όλους πολύ καλά!









Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 01, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Βασίλης Νανόπουλος απαντά σε δημοσιεύματα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator