Ανιστόρητος για ακόμη μία φορά ο Τσίπρας: «Οι Έλληνες άκουγαν Deutsche Welle στην Κατοχή» !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0



Σε μία ακόμα γκάφα υπέπεσε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στη συνέντευξή του στο Open TV, είπε πως «Οι Έλληνες άκουγαν Deutsche Welle στην Κατοχή».

Η Deutsche Welle είναι γερμανικό Μέσο Ενημέρωσης και, άρα, θα ήταν δύσκολο να το ακούει κανείς ως αντιστασιακό Μέσο επί Κατοχής…

Ακόμα, η Deutsche Welle άρχισε να εκπέμπει το 1953.

Πιθανότατα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην πρωθυπουργός μάλλον ήθελε να αναφερθεί στο βρετανικό δίκτυο BBC ή, σε διαφορετική περίπτωση, να μιλήσει για την περίοδο της Χούντας.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 19, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανιστόρητος για ακόμη μία φορά ο Τσίπρας: «Οι Έλληνες άκουγαν Deutsche Welle στην Κατοχή» !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator