ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

0


11 ιατρικές ειδικότητες των Κινητών Ιατρικών Μονάδων διεκπεραίωσαν σχεδόν 1000 ραντεβού σε 4 μέρες στο Φενεό

Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» βρέθηκαν στη Μοσιά το τετραήμερο 22 έως 25 Νοεμβρίου παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας στους κατοίκους του Φενεού. Έντεκα ειδικότητες γιατρών ήταν στη διάθεση του κοινού για όλες τις μέρες από νωρίς το πρωί έως και το απόγευμα. Στη διάρκεια της επίσκεψης εξετάστηκαν πάνω από 380 άτομα, πραγματοποιήθηκαν 954 ραντεβού και πάνω από 950 εξετάσεις. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν εργαστηριακές εξετάσεις με πάνω από 100 αιμοληψίες. Τέλος, έγινε πλήρης έλεγχος και διατροφική αξιολόγηση σε 43 παιδιά της περιοχής. 

Ο δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να παραβρεθεί και ο ίδιος στη Μοσιά τις μέρες που λειτούργησαν οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες, δήλωσε μεταξύ άλλων, απολύτως ικανοποιημένος από την αξιοποίηση του ανακαινισμένου παλαιού Δημοτικού Σχολείου Μοσιάς. «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος», είπε, «γιατί κτήρια τα οποία αποτελούν μέρος της ακίνητης περιουσίας του δήμου μας, αλλά και στοιχεία της ιστορίας του, με τις εργασίες ανακαίνισής τους που πραγματοποιήσαμε επαναλειτουργούν και γίνονται χρήσιμα στην τοπική κοινωνία με πολλούς τρόπους. Όπως εδώ το παλαιό Δημοτικό Σχολείο Μοσιάς που ανακαινίστηκε και αποδόθηκε και πάλι στην κοινωνία του Φενεού εξυπηρετώντας πολλαπλές ανάγκες. Θέλω να εκφράσω», συνέχισε, «τις θερμές ευχαριστίες της δημοτικής αρχής Σικυωνίων και εμού προσωπικά, προς τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος” που επισκέφτηκαν την περιοχή και παρείχαν δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας στους κατοίκους. Γνωρίζω καλά τη δράση τους σε πολλές απομακρυσμένες και απομονωμένες περιοχές της πατρίδας μας, νησιά άγονης γραμμής και ορεινές περιοχές και θεωρώ το έργο τους αξιοθαύμαστο και αξιέπαινο», κατέληξε.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 29, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator