Αγκαλιά με τους… χασάπηδες της Ιστορίας!

0



Πολύ περήφανος ποζάρει μαζί με τον δεύτερο μεγαλύτερο σφαγέα της Ιστορίας (μετά τον Μάο) ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ. Σε μια φωτογραφία η οποία σαφέστατα έχει ως σκοπό την πρόκληση. Την πρόκληση κατά της ίδιας της Δημοκρατίας. Την οποία φυσικά το ΚΚΕ γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του!

Και όπως γράφει και ο Τηλέμαχος Χορμοβίτης σε σχετική του ανάρτηση:
Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν κοινοβουλευτικό κόμμα κρεμούσε στα γραφεία του πορτρέτο του σφαγέα Αδόλφου Χίτλερ : τα ΜΜΕ θα δημοσίευαν δεκάδες άρθρα για το “αυγό του φιδιού που εκκολάπτεται”, όλα τα κόμματα θα είχαν βγάλει καταδικαστικές ανακοινώσεις, η Βουλή θα επέβαλε πειθαρχικά μέτρα εναντίον του, θα είχαμε παρέμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης και ο Δημητράς θα τους έτρεχε στα δικαστήρια με τον αντιρατσιστικό νόμο.

Xθές, όμως, που ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, υποδεχόταν περιχαρής στα γραφεία του κόμματος τεράστιο πορτρέτο του μακελάρη Ιωσήφ Στάλιν, με το αίμα 10.000.000 νεκρών στα χέρια του, ήταν απλά … Παρασκευή!

Ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς; Πώς σας πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 02, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αγκαλιά με τους… χασάπηδες της Ιστορίας!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator