ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

0Την Δευτέρα 18/11 κατόπιν πρόσκλησης του Αντιδημάρχου Τουρισμού Τιμολέοντα Πιέτρη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.

Το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με στόχο την δημιουργία και προώθηση του τουρισμού, την ανταλλαγή απόψεων για τις νέες τάσεις, τον εναλλακτικό τουρισμό, τον χειμερινό τουρισμό και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ώστε ο Δήμος Κορινθίων να γίνει η πρώτη επιλογή των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, στον νομό Κορινθίας.

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, η βελτίωση των υποδομών και ο σχεδιασμός συγκεκριμένων στρατηγικών για την παροχή υψηλής στάθμης υπηρεσιών αποτελούν τους πρωταρχικούς στόχους για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος στην Κόρινθο. Έχουμε πολλά να κάνουμε, δυστυχώς από μηδενική βάση, αλλά έχουμε την θέληση και την πολιτική βούληση.

Γραφείο Αντιδημάρχου Τιμολέοντα Πιέτρη
Χαρτοφυλάκιο Τουρισμού, Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Παιδείας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Προστασίας
Δημαρχιακό Μέγαρο
Κολιάτσου 32, Κόρινθος 20 131
τηλ 2741361000
www.korinthos.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 20, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator