ΣΩΤΗΡΗΣ ΡΙΖΑΣ: “ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ”

0


Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, στον πολυχώρο ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, στην Κόρινθο, το βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ, τα ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΤΜΗΜΑ Γ.Α.Κ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ συνδιοργάνωσαν την παρουσίαση του βιβλίου του Σωτήρη Ριζά “ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ”.

Αρχικά, η Πηνελόπη Μπισμπίκη, ιδιοκτήτρια του Βιβλιοπωλείου ΚΙΒΩΤΟΣ, αφού ευχαρίστησε θερμά τους συνδιοργανωτές, τον συγγραφέα και το κοινό, έδωσε τον λόγο στην ιστορικό Φωτεινή Τσιρώνη, η οποία έχοντας τον συντονισμό της παρουσίασης μίλησε για τον συγγραφέα και το βιβλίο.

Στην συνέχεια, οι εκπρόσωποι του Τμήματος Γ.Α.Κ. Κορινθίας Παναγιώτης Ντάγκαλος και Αντώνης Τσιόγκας, αφού μίλησαν για το Τμήμα Γ.Α.Κ. Κορινθίας και την αποστολή του, πλαισίωσαν την βιβλιοπαρουσίαση με έκθεση ψηφιακών τεκμηρίων, από την χρονική περίοδο που καλύπτει τι βιβλίο του Σωτήρη Ριζά.

Τέλος, ο ίδιος ο συγγραφέας μίλησε για την αφορμή συγγραφής του βιβλίου, για την αξιοποίηση των νέων αρχειακών στοιχείων που αποδόθηκαν στην έρευνα και παρουσίασε συνοπτικά το περιεχόμενο του βιβλίου του κάνοντας αναφορά σε πρόσωπα και γεγονότα της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου. Τόσο κατά την παρουσίαση, όσο και κατά την διάρκεια συνομιλίας του με το κοινό, που παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την εκδήλωση, ο συγγραφέας έμεινε πιστός στην αντικειμενικότητα, που αποτελεί το πρώτιστο χρέος του ιστορικού.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi








 







Δημοσίευση: Νοεμβρίου 20, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΩΤΗΡΗΣ ΡΙΖΑΣ: “ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator