Ac3 (Argolis Classic Car Club): 14ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

0



O Ac3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργανώνει με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους-Μυκηνών με επίκεντρο την Αργολίδα, το 14ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019.


Ο Δαναός σύμφωνα με την μυθολογία ήταν βασιλιάς του Άργους και από αυτόν πήρε το όνομα του το ομώνυμο Ράλλυ, που έχει ως έμβλημα την Πύλη των Λεόντων η οποία είναι η κυρία είσοδος της ακρόπολης των Μυκηνών. Το διήμερο Ράλλυ Δαναών, διεξάγεται αδιάλειπτα για 14 χρόνια, ως μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις ιστορικών αυτοκινήτων, και προσμετρά στο AC3- Argolis Historic Trophy με συντελεστή 1+1, (ξεχωριστή βαθμολογία για κάθε ημέρα).

Το 14ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ ξεκινώντας από τις ιστορικές, γραφικές διαδρομές του Δήμου Άργους-Μυκηνών, Μυκήνες, Λίμνες συνεχίζει προς Κορινθία και επιστέφει στο ιστορικό κέντρο του Άργους , για το τέλος της 1ης ημέρας και από το ίδιο σημείο για την επαννεκίνηση της επόμενης ημέρας με διαδρομές και στην Αρκαδία. Οι απαιτητικές οδηγικά διαδρομές θα ικανοποιήσουν την κατηγορία regularity και θα ενθουσιάσουν την κατηγορία touring που θα κινηθεί σε πιο χαλαρό ρυθμό απολαμβάνοντας τα φθινοπωρινά τοπία και χρώματα, καταλήγοντας στο γραφικό Κεφαλάρι, για τερματισμό και γεύμα απονομής στο http://ktimavasiliou.gr/index.php/2018-01-04-15-49-42

Με σημείο αφετηρίας το Kαφέ «Ενόδιον» (Δερβενάκια), όπου θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός-τεχνικός έλεγχος (08:30-10:30) και εκκίνηση το Σάββατο 11:00, οι συμμετέχοντες θα καλύψουν σε 2 ημέρες συνολικά περίπου 335 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 14 Ε.Δ.Α (έως 44 χρονομετρήσεις) με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα. Oι χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου (0.1),με το σύστημα Chronopist (transponders) και η έκδοση και άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο από τον Σ.Ι.Σ.Α. Τα πληρώματα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν (α) κατηγορία regularity όπου επιτρέπονται όλα τα ηλεκτρονικά όργανα απόστασης-χρόνου (β) κατηγορία regularity, χωρίς συνδεδεμένα όργανα (γ) κατηγορία touring με λιγότερες χρονομετρήσεις και χωρίς συνδεδεμένα όργανα (Α/Ο). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ιστορικά αυτ/τα κατασκευής έως και το 1989. Δεκτά, αλλά εκτός γενικής κατάταξης γίνονται και υπό ένταξη ιστορικά αυτ/τα (potentially historic FIVA) κατασκευής από το 1990 έως και το 1999 (κατηγορία GT), των οποίων η επιλογή έγκειται στην κρίση του οργανωτή.

Το παράβολο συμμετοχής για τον διήμερη εκδήλωση ορίζεται στο ποσό των 150,00€ (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει: • Ασφάλεια προς τρίτους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης • Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης (έντυπα, νούμερα, πινακίδα, έπαθλα, αναμνηστικά, χρονομετρήσεις, έκδοση αποτελεσμάτων, κλπ) • Πλήρες γεύμα και τελετή απονομής επάθλων. Για την διανυκτέρευση των πληρωμάτων σε ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Άργους-Μυκηνών, ο AC3 θα εξασφαλίσει προσφορές.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ AC3
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 19, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ac3 (Argolis Classic Car Club): 14ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator