Κοντός: "Δέχθηκα επίθεση όταν πήγα στον εισαγγελέα" - ΒΙΝΤΕΟ

0



Κατατοπιστικότατος ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού της Μαρίας Πρωτοπαππά «Δύναμη Δημιουργίας – Με θέληση και γνώση», Γιώργος Κοντός, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούσε το αίτημα των τεσσάρων πολιτικών αρχηγών και ……
των μελών των παρατάξεων τους .
Ζήτησε να μπει στο ίδιο κάδρο δίπλα στο Γιώργο Γκιώνη για τον χρηματισμό από τον εργολάβο του SPA και ο κυρίως Λογοθέτης Κώστας του όποιου το όνομα αναγράφετε στα στοιχειά που έλαβε με επιστολή η οποία περιείχε τα καταθετήρια που αφορούσαν τους δυο που προαναφέρονται και τα οποία κατέθεσε στον Εισαγγελέα Κορίνθου στις 20 Απριλίου . Ο Γιώργος Κοντός είπε επί λέξη :

«Μου ήρθε μια επιστολή στο σπίτι και είχε 3 εμβάσματα για τον κ. Γκιώνη και 1 έμβασμα για τον κ. Λογοθέτη. Βρέθηκα σε ένα σοβαρό δίλημμα. Έχω οικογένεια, έχω παιδιά, δεν είμαι ξεκάρφωτος. Τους κάλεσα και τους δύο να πουν αν αυτά τα εμβάσματα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Χωρίς να κατονομάζω ανθρώπους, χωρίς να αναφέρω ποσά. Ο κύριος Λογοθέτης, έμαθα εκ των υστέρων ότι έστειλε εξώδικο στον κ. Βλάχο, χωρίς να ξέρει ότι εγώ έλεγα για τον κύριο Βλάχο και του λέει ότι αν δώσεις στον κ. Κοντό στοιχεία θα σας κλείσω μέσα για προσωπικά δεδομένα. Παράλληλα, έβγαινε στο Λουτράκι και έλεγε ότι ο κύριος Κοντός έχει εξαφανιστεί, να βγει να πει τα στοιχεία που έχει. Εγώ γνώριζα ότι θα με έστελνε στον Εισαγγελέα, θα πήγαινα μέσα για κακούργημα. Με προστάτευσαν και κάποιοι φίλοι μου. Μάζεψα λοιπόν τα χαρτιά και τα πήγα στον Εισαγγελέα με υπόμνημα. Όταν έβγαλα τα στοιχεία, δέχτηκα επίθεση και από το συνδυασμό μου, δεν θα σας το κρύψω, πλην της κυρίας Πρωτοπαππά που με στήριξε και από την αντιπολίτευση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοτικός σύμβουλος της Μαρίας Πρωτοπαππά.


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 18, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κοντός: "Δέχθηκα επίθεση όταν πήγα στον εισαγγελέα" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator