Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Κλείσιμο των οικογενειακών μας λογαριασμών στην Τράπεζα Πειραιώς συντονισμένα"

1



Κλείνει και το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Γκούρα. Όλη η ορεινή χωρίς ούτε ένα ΑΤΜ....κατάντια....
Διαβάζω τι μπορεί να κάνει η δημοτική Αρχή κτλ κτλ... Ένα και πάρα πολύ απλό: Πέμπτη έχουμε δημοτικο συμβούλιο, Παρασκευή πρωί πρωί ΟΛΟΙ οι δημοτικοί σύμβουλοι και ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ (είμαστε περισσότεροι από 100) συντονισμένα κλείσιμο των οικογενειακών μας λογαριασμών στην Πειραιώς, Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!!!! Και κάλεσμα σε όποιον δημότη θέλει να ακολουθήσει την κοινή προσπάθεια επίσης συντονισμένα.....
Αυτό θα έκανα εάν με είχατε επιλέξει ως Δήμαρχο...αυτό θα κάνω αν το τολμήσει όντας δίπλα του ο Δήμαρχος που εκλέξατε και δη οι Φενεατες με αδιανόητα ποσοστά με μηδαμινό έργο στα μέρη σας.
Ιδού η Ρόδος.........

Δημήτριος Παπαγεωργίου

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 02, 2019

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Κλείσιμο των οικογενειακών μας λογαριασμών στην Τράπεζα Πειραιώς συντονισμένα""
ANTREAS είπε...

ΑΥΤΗ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΕΛΤΑ.ΙΚΑ,ΤΕΒΕ,ΟΤΕ ΔΕΗ .ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ;.ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ; ΕΧΕΙ ΤΟΣΑΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ Η ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ. ΠΩΣ ΧΩΡΑΝΕ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΟΝΤΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΤΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΙΣΙΑ.Ο ΚΟΣΝΜΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΝ.ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ,ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΥΣ.ΝΑ ΞΑΝΑΝΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.


5 Οκτωβρίου 2019 στις 1:45 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator