Πρωθυπουργός παροχών (μόνο) για τους παρανόμως εισελθόντες στην Πατρίδα

0




Τελικά ποιος είναι χειρότερος Πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας των 4,5 ετών ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης των 3 μηνών; Γιατί αυτά που δεν έκανε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τα κάνει ο αρχηγός της ΝΔ!

Θυμάστε στη δεκαετία του ΄60 που διαφήμιζαν διάφοροι απατεωνίσκοι, πως με πολλές δόσεις αγοράζατε παραθαλάσσιο (;;;) οικόπεδο με φως, νερό και τηλέφωνο; Πού στην πορεία οι αγοραστές διαπίστωναν τη μεγάλη απάτη;

Ε, και σήμερα την ίδια κατάσταση βιώνουμε, με την διαφορά όμως, πως δεν είναι απάτη αλλά μια ωμή πραγματικότητα!

Αφού ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξαγγέλλει, πως η Αθήνα έχει επιτύχει στα συμπεράσματα της επερχόμενης Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. να περιληφθεί αναφορά στο προσφυγικό και η Κομισιόν να εξασφαλίζει 1 δισ. ευρώ, τα οποία θα διατεθούν στην Τουρκία το 2020, με τα 600 εκατ. ευρώ να προέρχονται από τον κοινοτικό προϋπολογισμό (σ.σ. δηλαδή και με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων)…


Ταυτόχρονα φροντίζει να μεταφέρει – λέγεται τώρα αποσυμφόρηση – εκατοντάδες, χιλιάδες μετανάστες που εισήλθαν παρανόμως στα νησιά μας – στην ηπειρωτική Ελλάδα! Και μέχρι να γίνει η μεταφορά τους και δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα σε πόλεις και κωμοπόλεις της περιφέρειας, ο Ρ. Τ. Ερντογάν θα έχει φουλάρει εκ νέου τα νησιά μας! Γράφοντας στα παλαιότερα υποδήματά του την Συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας, που τελικά μόνο η Ελλάδα με τους υποτακτικούς Πρωθυπουργούς της τηρεί!

Αλλά ο πολιτισμικός, νεοφιλελεύθερος Κυριάκος Μητσοτάκης, μας είπε επίσης, πως όλοι αυτοί οι παρανόμως εισελθόντες στην Πατρίδα μας θα συμβάλλουν στην οικονομία της χώρας μας, αφού το δικό μας δυναμικό γερνάει!

Έτσι, ο διακαής πόθος του κ. Πρωθυπουργού είναι η πλήρης ενσωμάτωση όλων αυτών των παράνομων εισβολέων στην Ελλάδα! Η ενσωμάτωσή τους στον Εθνικό μας κορμό; Βεβαίως, αφού θα τους παρέχουμε στέγη, επιδόματα, φως, νερό και …τηλέφωνο!

Ωστόσο, αυτή η ακραία πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη έφερε πολύ σύντομα “το χειροκρότημα” της απέναντι πλευράς!

Αξιόπιστη πηγή μου από την Κωνσταντινούπολη με ενημέρωσε, πως μετά τις εξαγγελίες του Έλληνα Πρωθυπουργού, είναι σίγουρο ότι θα αυξηθεί η ταρίφα των δουλεμπόρων κατά κεφαλή νεοεισερχομένων από την Τουρκία στα νησιά μας! Αφού ήδη σάιτ στην Τουρκία διαφημίζουν την Ελλάδα ως τη χώρα της ΕΕ, που είναι η γη της Επαγγελίας για τους παράνομους μετανάστες! Η οποία (Ελλάς) επιδεικνύει ιδιαίτερη φροντίδα και προστασία προς αυτούς, με δωρεάν ξενοδοχεία, δωρεάν σπίτια, επιδοτούμενα προγράμματα εργασίας!

Και όπως μου είπε η πηγή μου:

«Πολύ σύντομα θα δούμε να αυξάνονται οι δουλέμποροι – διακινητές ψυχών, αφού οι εξαγγελίες του Έλληνα Πρωθυπουργού είναι βούτυρο στο ψωμί, αυτού του εγκληματικού έργου τους»!!

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 18, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρωθυπουργός παροχών (μόνο) για τους παρανόμως εισελθόντες στην Πατρίδα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator