ΚΟΡΙΝΘΟΣ: OPEN ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε-3

0ΣΤ΄ ΕΝΩΣΗ - Ο.Α. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
28 - 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

OPEN ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε-3
39ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου θα φιλοξενήσει το διήμερο 28-29/9/2019 στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Κορίνθου το Βαθμολογούμενο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Junior κάτω των 14 ετών. Το τουρνουά πραγματοποιείται υπο την αιγίδα της ΣΤ΄ Ένωσης και θα συμμετάσχουν αθλητές από το σύνολο των ομίλων της Πελοποννήσου καθώς και από τα νησιά Ζάκυνθο και Κεφαλονιά. Η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για τoυς διοργανωτές .Ο Ο. Α. Κ. θα δώσει δυναμικά το παρόν με τους αθλητές Τζουτζόπουλο Θεμιστοκλή, Καραγκίκα Αλκη, Κεφερλή Αναστάση και Τουμπανιάρη Απόστολο στην κατηγορία των αγοριών και τις αθλήτριες Ζωγράφου Αριάδνη, Τάρναρη Μαρίζα και Τουμπανιάρη Μάρα στην κατηγορία των κοριτσιών.
Η παράδοση του Ο.Α.Κ. στην άψογη διοργάνωση πανελλαδικών και ενωσιακών τουρνουά καθώς και η μεγάλη συμμετοχή των αθλητών αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για το άθλημα του τένις στην Κόρινθο.
Το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου θα ήθελε να ευχαριστίσει όλους τους αθλητές που συμμετέχουν, τους γονείς καθώς και τους προπονητές τους που θα παρευρεθούν και τους εύχεται καλή επιτυχία!!
Επίσης, καλεί το κορινθιακό κοινό να δώσει δυναμικό παρόν και να απολαύσει αυτή την όμορφη γιορτή του τένις!!
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 26, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: OPEN ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε-3"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator