ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝHΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

0Η νέα αγωνιστική περίοδος 2019-2020 ξεκινά για το τμήμα στίβου. Συγκεκριμένα θα γίνει ενημέρωση γονέων και αθλητών την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο Θώδειο στάδιο Λουτρακίου, για όλες τις γεωγραφικές ενότητες. Φέτος πετύχαμε ώστε το τμήμα μας να έχει παρουσία εκτός από το Λουτράκι, στους Αγίους Θεοδώρους, στα Ίσθμια και στην Περαχώρα.

Άγιοι Θεόδωροι: Έναρξη Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30. Προπονήσεις κάθε Τρίτη στις 18:30 και Παρασκευή 17:00 στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Ίσθμια: Έναρξη Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου. Προπονήσεις κάθε Τετάρτη 15:00 και Παρασκευή 15:00 στο γήπεδο Ισθμίων.

Λουτράκι: Οι προπονήσεις για τα τμήματα του Λουτρακίου (αναπτυξιακά, προαγωνιστική, αγωνιστική, ενηλίκων) ξεκινούν την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 στο Θώδειο στάδιο Λουτρακίου. Προπονήσεις κάθε μέρα, θα δοθεί αντίστοιχο πρόγραμμα σε κάθε τμήμα.

Περαχώρα: Έναρξη Τετάρτη 2 Οκτωβρίου. Προπονήσεις κάθε Τετάρτη 15:00 και Σαββάτο 09:30 στο δημοτικό σχολείο Περαχώρας.

Έλα και εσύ στο τμήμα των Υψηλών διακρίσεων με την πλούσια συγκομιδή μεταλλίων (αγωνιστική περίοδος 2018-2019 τρία χρυσά και ένα αργυρό πανελλήνια μετάλλια).
Τηλ. επικοινωνίας: 6944850422 (Έφορος Παχατουρίδου Βούλα)
f:  Α.Ο.Ποσειδών Λουτρακίου Στίβος
http://stivos-aoposeidonloutrakiou.blogspot.com
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 01, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝHΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator