Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων: Η πρόκληση της Εθνικής Ομάδας

0



Το να εκπροσωπείς την πατρίδα σου σε διεθνείς διοργανώσεις είναι κάτι που όλοι οι αθλητές θα ήθελαν να ζήσουν. Γι’ αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για κάθε αθλητή η πρόσκλησή του στην εθνική ομάδα. Λίγοι όμως τα καταφέρνουν καθώς η συμμετοχή στις εθνικές ομάδες είναι κάτι που απαιτεί υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, θέληση, πάθος για το άθλημα που υπηρετείς και συνέπεια. Γιατί η συμμετοχή στην εθνική δεν χαρίζεται, κατακτιέται μέσα από αγώνες.

Μπράβο λοιπόν σε όλα τα παιδιά που ξεκινάνε σήμερα (5/9/2019) για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο 52ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας που θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 11 Σεπτέμβρη στο Τίβατ του Μαυροβουνίου. Ανάμεσά τους και ο δικός μας αθλητής, ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, που λίγο πριν κλείσει τα 11 του χρόνια θα φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ο Γιώργος είναι ο δεύτερος αθλητής του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων, μετά τη Ματίνα Τσαπάρα που το 2015 κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία Optimist Κορασίδων, που θα αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας.

Η αποστολή ξεκίνησε. Μετά από ένα ολονύκτιο οδικό ταξίδι και λίγες ώρες ξεκούρασης τα παιδιά θα ριχτούν στη μάχη για τη διάκριση.

Καλή Επιτυχία σε όλα τα παιδιά της εθνικής μας ομάδας.

Καλή επιτυχία Γιώργο.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 05, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων: Η πρόκληση της Εθνικής Ομάδας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator