ΜΑΝΑΒΗΣ: Σήμερα ο δήμος να καλύψει οικονομικά τον Παμβοχαϊκό!

0



Όπως δυστυχώς πληροφορηθήκαμε η μεγάλη ομάδα βόλεϊ του Παμβοχαϊκού, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ενδέχεται να μην δηλώσει την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της στην Volleyleague.

Με έντονη ανησυχία αλλά και ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

Ο Παμβοχαϊκός είναι ο μοναδικός πρεσβευτής του δήμου Βέλου-Βόχας στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη και δεν μπορεί να περάσει καν από το μυαλό μας ότι η ομάδα που μας έχει κάνει τόσες πολλές φορές υπερήφανους , δεν θα δηλώσει συμμετοχή στην μεγάλη Εθνική κατηγορία.

ΚΑΛΟΥΜΕ άμεσα τον δήμαρχο Βέλου-Βόχας, να βρεί τον τρόπο να στηρίξει οικονομικά ο δήμος μας την ομάδα για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη της η μεγάλη μας ομάδα.

Σε ένα δήμο που οι αναθέσεις για κλάδεμα ελάχιστων δένδρων πληρώνονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ο Παμβοχαϊκός αξίζει όχι μόνο την στήριξη αλλά και πολύ περισσότερα.

Σε ένα δήμο που οι σακούλες σκουπιδιών πληρώνονται αδρά, υπάρχει άμεση λύση.

Τον καλούμε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ να λύσει το πρόβλημα του Παμβοχαϊκού.

Ξέρει πολύ καλά τον τρόπο. Το κάνει κάθε μέρα.

Και αν χρειαστεί την δική μας στήριξη, να συγκαλέσει ΕΚΤΑΚΤΟ δημοτικό συμβούλιο και θα του την παρέχουμε.

Είναι αδιανόητο να βρίσκεται η ομάδα σε αυτή την κατάσταση.

Μην ξεχνάς κ. δήμαρχε το Βραχάτι σε έκανε πάλι δήμαρχο.

ΛΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ»
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 13, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΝΑΒΗΣ: Σήμερα ο δήμος να καλύψει οικονομικά τον Παμβοχαϊκό!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator