Κώστας Ρουμελιώτης: "Χτίζουμε τον ΚΑΟΚ των συμπαικτών και των μαχητών"

0Ένας μήνας προετοιμασίας ολοκληρώθηκε, 3 φιλικά test με Αγ.Παρασκευή, Πρωτέα και Κρόνο, έληξαν με νίκη και "έδωσαν" τα στοιχεία της ομάδας που θέλουμε να έχουμε, παρ ότι στη διάθεση του προπονητή δεν βρίσκονται οι τραυματίες Γιώργος Κωνσταντίνου και Αλέξανδρος Αυγενικός.
"Χτίζουμε μια ομάδα συμπαικτών και μαχητών" θα πει ο κόουτς Ρουμελιώτης " μια ομάδα εντελώς καινούργια, νεανική -8 από τους παίχτες μας είναι κάτω των 24-. Οργανωνόμαστε, ανασυγκροτούμαστε και δουλεύουμε πολύ ώστε όλοι να είναι περήφανοι για την ομάδα που θέλουμε να κάνουμε!"

Το πρόγραμμα προετοιμασίας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς εν όψει της 1ης αγωνιστικής υποχρέωσης στις 13/10 με την Τρίπολη, περιλαμβάνει αρκετές φιλικές αναμετρήσεις, με την ομάδα να συμμετέχει σήμερα και αύριο στους Αγώνες Μνήμης "Φίλιππος Κεσκινίδης"  στο Μαρκόπουλο.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 21, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κώστας Ρουμελιώτης: "Χτίζουμε τον ΚΑΟΚ των συμπαικτών και των μαχητών""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator