Δημοσιοποιήθηκαν τα πόθεν έσχες των Δημάρχων Κορινθίας - Ο μόνος δήμαρχος που έχει χρήματα στο εξωτερικό !!!

0Το 60% του συνόλου των καταθέσεων το έχει ένας μόνο δήμαρχος , ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος. Είναι μάλιστα ο μόνος δήμαρχος που έχει χρήματα στο εξωτερικό, (110.000) στην Γερμανία όπου μάλιστα είναι και μοναδικός δικαιούχος του λογαριασμού. Επίσης ο ίδιος δεν έχει κανένα δανεισμό.

Σε 393.000 ευρώ ανέρχονται οι συνολικές οικογενειακές καταθέσεις των έξι δημάρχων της Κορινθίας για το έτος 2017.

Το 60% του συνόλου των καταθέσεων το έχει ένας μόνο δήμαρχος , ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος. Είναι μάλιστα ο μόνος δήμαρχος που έχει χρήματα στο εξωτερικό, (110.000) στην Γερμανία όπου μάλιστα είναι και μοναδικός δικαιούχος του λογαριασμού. Επίσης ο ίδιος δεν έχει κανένα δανεισμό.

Σημαντικές μεταβολές δεν υπάρχουν στα περιουσιακά τους στοιχεία σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Τα οικογενειακά εισοδήματα όλων είναι περίπου ίδια στις 40.000 ευρώ με εξαίρεση τον Κώστα Καλαντζη που είναι 23.000.

Παρακάτω παραθέτουμε αναλυτικά τα πόθεν έσχες των δημάρχων για το έτος 2017:
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημοσιοποιήθηκαν τα πόθεν έσχες των Δημάρχων Κορινθίας - Ο μόνος δήμαρχος που έχει χρήματα στο εξωτερικό !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator