ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Συνεχίζεται το Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής - Δωρεάν πρόγραμμα μέτρησης οστικής πυκνότητας

0Ο Δήμος Σικυωνίων, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας και στο πλαίσιο εφαρμογής προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής για τους δημότες, διοργανώνει δωρεάν πρόγραμμα Μέτρησης Οστικής πυκνότητας από τις 2 Οκτωβρίου έως και τις 8 Οκτωβρίου 2019, με στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση της οστεοπόρωσης.

Η εξέταση απευθύνεται σε γυναίκες άνω των 45 – 50 ετών, γυναίκες που έχουν μπει σε εμμηνόπαυση, γυναίκες που κάνουν χρόνια χρήση κορτιζόνης ή έχουν προβλήματα θυρεοειδούς αδένα, καθώς και γυναίκες με βεβαρυμμένο οικογενειακό ιστορικό οστεοπόρωσης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ μέτρηση οστικής πυκνότητας με υπερηχογράφημα πτέρνας και τα αποτελέσματα της μέτρησης βγαίνουν αμέσως.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες ως εξής:

· Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, ώρα 9:00 έως 14:00 Κιάτο, Πολιτιστικό Κέντρο

· Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, ώρα 9:00 έως 14:00 Κιάτο, Πολιτιστικό Κέντρο

· Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, ώρα 9:30 έως 13:30 Τ.Κ. Κρυονερίου, Πολύκεντρο

· Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, ώρα 9:30 έως 13:30 στη Δ.Ε. Στυμφαλίας, Δημοτικό Κατάστημα Καλλιάνων

· Τρίτη 8 Οκτωβρίου, ώρα 9:30 έως 13:30 στη Δ.Ε. Φενεού, παλιό Δημοτικό Σχολείο Μεσινού

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί κατόπιν ραντεβού και οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου στα τηλέφωνα 2742360123 (κα Λίγκου) ή 2742360117 (κα Γκαβάγια).
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 19, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Συνεχίζεται το Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής - Δωρεάν πρόγραμμα μέτρησης οστικής πυκνότητας "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator