ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ; ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΣ "ΚΟΚΚΙΝΗΣΟΥΜΕ" ΤΟ ΚΙΑΤΟ

0



Μπορούμε όλοι μαζί!

Βλέπεις σκουπίδια, κατεστραμμένα πεζοδρόμια, παιδικές χαρές που χρειάζονται συντήρηση, λακούβες στους δρόμους, ανοιχτό ηλεκτροφωτισμό την ημέρα, σκοτάδια το βράδυ, μια λάμπα χαλασμένη, έναν κάδο σκουπιδιών βρώμικο, σχολικές αίθουσες και δημοτικά κτίρια κατεστραμμένα, κάποιος να μολύνει μια περιοχή, πρόβλημα με τα άλατα στο νερό, στην ύδρευση γενικότερα. Οτιδήποτε τελικά που πέφτει στην αντίληψη σου και είναι στραβό, λάθος, στο χωριό σου, στην πόλη του Κιάτου;

Τι κάνεις γι' αυτή την κατάσταση;

Εντάξει, καλές οι αναρτήσεις στο Facebook και τα σχόλια αλλά το πρόβλημα δεν λύνετε έτσι. Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί τον Δημοτικό Μηχανισμό να έχει άμεση ενημέρωση των προβλημάτων της περιοχής σου. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου "Νοvoville" σε ios και android, κάνε εγγραφή και ξεκινάμε!

Πρόκειται για εφαρμογή που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν στο κινητό σου τηλέφωνο (smartphone) και μέσω αυτής να φωτογραφίζεις τα προβλήματα που συναντάς στην καθημερινότητά σου.

Ο ρόλος της εφαρμογής είναι η καταγραφή προβλημάτων προκειμένου να επιλυθούν. Στόχος της, είναι η ενίσχυση της συμμετοχής σου, η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών, η λήψη αποφάσεων βασισμένη στα δεδομένα και η καλύτερη επικοινωνίας μαζί σου.

Στην εφαρμογή αυτή θα βρεις χρήσιμα τηλέφωνα αλλά σε λίγο διάστημα θα υπάρχουν και σύντομες δημοσκοπήσεις.

Το novoville λειτουργεί με το Gps του κινητού, τη λήψη φωτογραφίας και προαιρετικά μια σύντομη περιγραφή για το πρόβλημα που εντόπισες.

Παράλληλα τα προβλήματα στον Δήμο θα απεικονίζονται με κουκίδες (κόκκινη για τα προβλήματα που δεν έχουν λυθεί, πορτοκαλί για αυτά που είναι σε εξέλιξη και πράσινο για όσα έχουν διορθωθεί.

Για αρχή ας κοκκινήσουμε το Κιάτο, μην μαυρίζουμε τις καρδιές μας!

Καλό Ξεκίνημα σε όλους και Καλό Φθινόπωρο. Αυτοί την δουλειά τους και εμείς την δική μας.-

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 02, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ; ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΣ "ΚΟΚΚΙΝΗΣΟΥΜΕ" ΤΟ ΚΙΑΤΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator