Ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης, Στέλιος Γκόλγκαρης, στο Φεστιβάλ Μπλόκου Κοκκινιάς

0

Με σολίστ τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης, διεθνούς φήμης κιθαριστή Στέλιο Γκόλγκαρη αρχίζει το Σαββάτο 21 Σεπτεμβρίου το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Μπλόκου Κοκκινιάς. Ο Στέλιος Γκόλγκαρης σε σύμπραξη με το περίφημο Nikea Guitar Ensemble, παρουσιάζει σε πρώτη εκτέλεση ρεμπέτικα τραγούδια της κατοχής και του εμφυλίου προσαρμοσμένα για κλασική κιθάρα στην συναυλία με θέμα "το ρεμπέτικο συναντά την κλασική κιθάρα". Οι ενορχηστρώσεις είναι των κιθαριστών Ντίνου Γκρίνια, Τάσου Ιωακειμίδη και Δημήτρη Λογαρά, ενώ στην συναυλία συμμετέχουν οι σολίστ κιθάρας Γιώργος Γκόλγκαρης, Αντώνης Μυτακίδης, Δημήτρης Σταυρόπουλος και οι τραγουδιστές Μπάμπης Κοντραφούρης, Δημήτρης Λογαράς και Ράνια Τέκου. Τα κείμενα διαβάζει ο συγγραφέας - Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Μουσικών Ανδρέας Ζεάκις - Γλυνιάς.
Η εκδήλωση γίνεται στη Μάντρα Μπλόκου Κοκκινιάς με ώρα έναρξης στις 20.00 και είσοδο ελεύθερη.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 18, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης, Στέλιος Γκόλγκαρης, στο Φεστιβάλ Μπλόκου Κοκκινιάς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator