100% επιτυχία στα ΑΕΙ και ΤΕΙ του "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ" του Δήμου Σικυωνίων

0



Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχολική χρονιά 2018-2019 για το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» του Δήμου Σικυωνίων. Όλοι οι μαθητές που παρακολούθησαν τα φροντιστηριακά τμήματα της Γ΄ Λυκείου κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της επιλογής τους.

Είναι το επιτυχές αποτέλεσμα της προσπάθειας μαθητών και εθελοντών καθηγητών που συνεργάστηκαν και κατάφεραν το καλύτερο αποτέλεσμα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές για την επιτυχία τους, αλλά και αμέριστη εκτίμηση στους εθελοντές καθηγητές που πρόσφεραν ανιδιοτελώς υψηλού επιπέδου φροντιστηριακά μαθήματα στα παιδιά.

Η λειτουργία του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» εντάσσεται στο πλαίσιο άσκησης της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου και λειτουργεί για έκτη συνεχή σχολική χρονιά στο Κιάτο χάρη στην πολύτιμη βοήθεια και στήριξη εθελοντών καθηγητών, μελών της «Ομάδας εθελοντών» του Δήμου, των σχολικών μονάδων των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου, καθώς και των γονέων και μαθητών που στηρίζουν το θεσμό.

Μία καινούρια σχολική χρονιά ξεκινάει σε λίγο και ο Δήμος Σικυωνίων προγραμματίζει να λειτουργήσει και την τρέχουσα σχολική χρονιά το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» επιδιώκοντας να προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους μαθητές .

Δεδομένου ότι ο εθελοντισμός αποτελεί αίτημα και ανάγκη των καιρών μας, δεν περισσεύει κανείς σε αυτήν την προσπάθεια.

Ο Δήμος Σικυωνίων απευθύνει έκκληση σε εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να ενταχθούν φέτος στο πρόγραμμα, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου, τηλ. 27423 60117 (κα Γκαβάγια).

Όλοι ΜΑΖΙ διδασκόμαστε την αλληλεγγύη στην πράξη!
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 16, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "100% επιτυχία στα ΑΕΙ και ΤΕΙ του "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ" του Δήμου Σικυωνίων "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator