ΚΙΑΤΟ: Ναι κε Μυττά... εσείς το φέρατε !!! (No2)

0



Με την αφορμή που μου έδωσε φίλος απο Κρυονέρι! Δεξιά Φίλτρο βρύσης μετα απο λειτουργία 10 ημερων στο Κιάτο όπου κατα τας γραφάς Σταματόπουλου ρέει αγιασμός και αριστερά φίλτρο βρύσης μετα απο 10 χρόνια λειτουργίας στα Τζουμέρκα παραθεριστικής κατοικίας που ωστόδο χρησιμοποιείτσι πάνω απο έναν μήνα τον χρόνο.Καντε το τεστ και νομίζω ότι εσείς που ψηφίσατε τον δήμαρχο της καρδιάς σας την άλλη φορά θα ψηφίσετε τον δήμαρχο των νεφρών σας!

Giannis Tsiros


Δημοσίευση: Αυγούστου 19, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ναι κε Μυττά... εσείς το φέρατε !!! (No2)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator