Έχασες την κυβέρνηση Αλέξη, μην σου πάρουν και οι περίεργοι του ΠΑΣΟΚ και το κόμμα…

0
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έδωσε μία μεγάλη μάχη για να μην χάσει τις εθνικές εκλογές της περασμένης Κυριακής. Ήταν μόνος του. Δεν τα κατάφερε διότι το παιγνίδι ήταν χαμένο λόγω μεγάλων λαθών που έκανε από τον περασμένο Ιανουάριο. Σαν να τα έκανε επίτηδες για να ηττηθεί…

Η υπόθεση των Πρεσπών τον «σκότωσε» και ήταν λάθος του ότι δεν υπολόγισε καθόλου τον πατριωτισμό των Ελλήνων. Και δεν μιλάμε για αρρωστημένους εθνικιστές και ναζί Χρυσαυγίτες, αλλά για τους απλούς ανθρώπους που έδειξαν να ανησυχούν για την Πατρίδα.

Μετά την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά, που συγκρατούσε το «κομμάτι» της πατριωτικής Αριστεράς, όλα πήγαν κατά …διαόλου. Υπό την έννοια ότι άκουσε τον κ. Βερναρδάκη που του ζάλιζε τον εγκέφαλο για να επενδύσει στην «εθνομηδενιστική» Άριστερά, μία κίνηση που έδιωξε ψήφους, δεν έφερε. Άλλωστε οι βασικοί εκπρόσωποι του «εθνομηδενισμού», η Μαρία Ρεπούση και αυτός ο Θεοχαρόπουλος, που έβριζε τον Τσίπρα και στη συνέχεια τον υμνούσε, δεν εξελέγησαν. Ο λαός τους τιμώρησε και καλά έκανε. Διότι οι διεθνιστές είναι πολύ επικίνδυνοι για τις χώρες τους.

Αντίθετα εξελέγησαν αρκετοί από το ΠΑΣΟΚ, που ο Αλέξης τους πρόσφερε στέγη πιστεύοντας ότι θα ηττηθούν στις εκλογές. Συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Επειδή έχουν μία τάση να αποστατούν στον πρώτο κίνδυνο, ας προσέξει ο Αλέξης διότι μπορεί ξαφνικά να βρεθεί με τους μισούς βουλευτές. Μπορεί ένας ηγέτης να έχει εμπιστοσύνη σε πολιτικούς οι οποίοι εγκαταλείπουν το καράβι στο ένα, δύο τρία;

Ο πρώην πρωθυπουργός είπε ότι θα μεταρρυθμίσει το ΣΥΡΙΖΑ. Αν τον οδηγήσει στα μονοπάτια του «αριστερού νεοφιλελευθερισμού», θα ψάχνει και δεν θα βρίσκει ούτε τον εαυτό του. Αν είναι να καθαρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να ξεκινήσει με το εξτρεμιστικό «κομμάτι» που τα σάνε όλα, και ύστερα να τελειώνει με την ομάδα της «Γέφυρας» που αποτελείται από καιροσκόπους. Είναι δυνατόν να μην γνωρίζει ότι μετακομίζουν σε κόμματα όπως αλλάζουν …πουκάμισα.

Αν δει κανείς πολύ ψυχρά την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, θα μπορούσε να καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι αν δεν επέμενε να κλείσει το Σκοπιανό, χάνοντας περισσότερα από τους Σκοπιανούς, και αν περίμενε να κάνει τις εκλογές τον Οκτώβριο, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Το «ματσάκι» θα παιζόταν…

HellasJournal
Δημοσίευση: Αυγούστου 09, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έχασες την κυβέρνηση Αλέξη, μην σου πάρουν και οι περίεργοι του ΠΑΣΟΚ και το κόμμα…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator