ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ

0



Την 6η συνεχόμενη ¨Λευκή Νύχτα¨ διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου το Σάββατο 10 Αυγούστου. Τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοικτά, από τις 20:00 το βράδυ μέχρι νωρίς το πρωί. Οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες θα μπορούν να συνδυάσουν με τον καλύτερο τρόπο τις αγορές τους και τον περίπατό τους στην πόλη. Σκοπό η τόνωση της τοπικής αγοράς, η ανάπτυξη και προαγωγή εν γένει των κοινωνικών και οικονομικών συμφερόντων.

Μουσικά ακούσματα με το τμήμα κρουστών του Λύκειο Ελληνίδων. Επιδείξεις χορού και γυμναστικής από Σχολές της πόλης μας. Ζωντανή μουσική μέσα στην αγορά, θα πλαισιώσουν και θα εμπλουτίσουν αυτή την ξεχωριστή βραδιά. Θα περιλαμβάνει μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές. Σας περιμένουμε όλους σε αυτήν την γιορτή.

Οι “Λευκές Νύχτες” γεννήθηκαν ως ιδέα στην Αγία Πετρούπολη, όπου τους καλοκαιρινούς μήνες ο ήλιος δύει πολύ αργά, και με το αχνό λυκαυγές φως να κυριαρχεί.

Σύντομα επεκτάθηκαν ως θεσμός σε εκατοντάδες πόλεις σε όλη την Ευρώπη, εδώ και μερικά χρόνια και σε πολλές ελληνικές. Μια από τις πρωτοπόρες αγορές στο θεσμό της Λευκής Νύχτας είναι η αγορά του Κιάτου.
Δημοσίευση: Αυγούστου 03, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator