Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Νερό από γεωτρήσεις της περιοχής, που σύμφωνα με τις εκθέσεις του ΙΓΜΕ, περιέχουν ποσότητες φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων και αμμωνίας" !!!

0



-Η Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων, προεκλογικά μας ενημέρωνε, από όλα τα μέσα ενημέρωσης, με μεγάλα πανό που ανάρτησε σε όλη τη περιοχή και με προσωπικές ενημερώσεις στους λογαριασμούς του νερού, ότι πίνουμε πλέον καθαρό νερό από τη Στυμφαλία, πίνουμε «αγίασμα»

-Βέβαια όπως γνωρίζουμε όλοι οι ανακοινώσεις ήταν ψεύτικες και εξυπηρετούσαν τη σκοπιμότητα της στιγμής εν όψει των Δημοτικών εκλογών, που σκοπό είχαν να παραπλανήσουν τους πολίτες όπως και έγινε.

-Το νερό που καταλήγει στις βρύσες των σπιτιών και επιχειρήσεων της περιοχής βέβαια δεν είναι Στυμφαλίας αλλά προέρχεται από τις γεωτρήσεις του κτήματος Παπαμήτρου Κεφαλαρίου, τη γεώτρηση Καισαρίου και τις γεωτρήσεις Βελίνας και Κλημεντίου.

-Πρόσφατα, επειδή οι ποσότητες του νερού δεν επαρκούν να καλύψουν τις ανάγκες της περιοχής, μεσούσης της θερινής περιόδου, όπως είχα επισημάνει σε κείμενό μου, προστέθηκε νερό από γεωτρήσεις της περιοχής, που σύμφωνα με τις εκθέσεις του ΙΓΜΕ, περιέχουν ποσότητες φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων και αμμωνίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν γνωρίζουμε αν προηγήθηκε έλεγχος των γεωτρήσεων αυτών για τη διαπίστωση της ποιότητας του νερού.

-Εκ των πραγμάτων το νερό αυτό δεν γνωρίζουμε αν είναι ακατάλληλο για πόση, αν συνυπολογίζουμε και το γεγονός ότι οι υποδομές, πολλά δίκτυα και δεξαμενές είναι πεπαλαιωμένα.

-Δυστυχώς για τους πολίτες η Δημοτική αρχή από σκοπιμότητα δεν φρόντισε, όπως έκανε και στο παρελθόν, να ενημερώσει τους πολίτες για την ποιότητα του νερού που καταναλώνουν αυτή την περίοδο.

-Οι ενέργειες της Δημοτικής αρχής χαρακτηρίζονται από ψέματα και σκοπιμότητες και αυτό λέγεται εξαπάτηση των πολιτών. Ο επικεφαλής της δημοτικής αρχής- πρόεδρος της ΔΕΥΑ και όσοι από τη δημοτική αρχή συμμετέχουν σ αυτή την εξαπάτηση των πολιτών είναι πολιτικοί ψεύτες, πολιτικοί απατεώνες και πολιτικοί τυχοδιώκτες, γιατί λειτουργούν με γνώμονα τα προσωπικά τους συμφέροντα σε βάρος της υγείας και προστασίας των πολιτών.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΑΤΟ 20- 8 - 2019
Δ.Σ- ΠΡ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
ΤΗΛ. 6937056614
Email. nikos.zacharopoulos@gmail.com 






Δημοσίευση: Αυγούστου 21, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Νερό από γεωτρήσεις της περιοχής, που σύμφωνα με τις εκθέσεις του ΙΓΜΕ, περιέχουν ποσότητες φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων και αμμωνίας" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator