Το ΠΑΣΟΚ της Κορινθίας και όχι μόνο …δίπλα στο Χρήστο Γκιλίτση

0





O γιατρός κατάφερε και συγκέντρωσε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία.

Ο υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας Χρήστος Γκιλίτσης με το ΚΙΝΑΛ,πραγματοποίησε τη κεντρική προεκλογική ομιλία του την Τρίτη 2 Ιουλίου στο Επιμελητήριο Κορίνθου σε ένα μεγάλο ακροατήριο, που απαρτιζόταν από γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, συνάδελφους του, ανθρώπους της αυτοδιοίκησης φίλους και συνοδοιπόρους. Ο γιατρός κατέθεσε σκέψεις, συναισθήματα και το όνειρο του για μια δυνατή εκπροσώπηση του πολιτικού του χώρου, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ευχαρίστησε όλους από καρδίας και αναφέρθηκε στη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους Κορίνθιους από την πρώτη στιγμή που ήρθε νέος γιατρός στη Κόρινθο. Χαρακτήρισε τη σχέση αυτή σχέση καρδιάς.

Απεύθυνε κάλεσμα σε όλους και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπορούμε να ξεφύγουμε από τη μιζέρια και το αυτομαστίγωμα ,μπορούμε να κοιτάξουμε μπροστά και να ξεκινήσουμε από την 7η Ιούλη τη νέα μεγάλη αλλαγή» .

Ζήτησε ακόμα τη στήριξη τους σε αυτό τον αγώνα και τη συμμετοχή τους στο μεγάλο όνειρο, που θα χωρούν σε αυτό όλοι. «Οι σύντροφοι και οι φίλοι από το ΠΑΣΟΚ, και εκείνοι που έφυγαν και περιμένουν ισχυρό σινιάλο για να επιστρέψουν, ακόμα οι νέοι και οι νέες, που δεν μπόρεσαν να ζήσουν τη μυσταγωγία του Ανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ όταν άλλαζε αυτή τη χώρα και έδινε τομές στη κοινωνία που θα μείνουν για πάντα».



foto-Korinthostv

Δημοσίευση: Ιουλίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το ΠΑΣΟΚ της Κορινθίας και όχι μόνο …δίπλα στο Χρήστο Γκιλίτση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator