ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ & ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

0Σύμφωνο συνεργασίας υπογράφτηκε την Κυριακή 14 Ιουλίου στην Πάτρα κατά την ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας εμπορίου και επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π).

Το σύμφωνο υπογράφτηκε στην έδρα του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κύριο Γεώργιο Βαγενά και από τους προέδρους των εμπορικών - επαγγελματικών συλλόγων, Αγίων Θεοδώρων και Ξυλοκάστρου, κύριο Νικόλαο Θεοδοσάκη και κυρία Αναστασία Λάμπου, αντιστοίχως.

Το σύμφωνο αποτελεί μία καινοτόμο δράση που σκοπό έχει την ανάπτυξη έμπρακτης και στοχευμένης συνεργασίας μεταξύ περιφερειακών εμπορικών συλλόγων, προς όφελος και ανάπτυξη των μελών τους, καθώς και των τοπικών κοινωνιών.

Ο ιδιωτικός τομέας έχοντας υποστεί από πρώτο χέρι και στον μέγιστο βαθμό τις αρνητικές συνέπειες της βαρύτατης δεκάχρονης οικονομικής κρίσεως, με υπέρμετρη φορολόγηση και χωρίς στήριξη από τον τραπεζικό τομέα, βιώνοντας επιπροσθέτως και την χαρακτηριστική αδράνεια και στρουθοκαμηλισμό, των θεσμικών φορέων της Πολιτείας, είναι αποφασισμένος να συνεισφέρει σε καινοτόμες λύσεις και αναπτυξιακές προτάσεις και να αναλάβει στοχευμένες δράσεις.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο Κορινθιακών εμπορικών και επαγγελματικών συλλόγων, υπό την αιγίδα της της Ομοσπονδίας εμπορίου και επιχειρηματικότητας , αναμένεται να αποτελέσει πρότυπο και έρεισμα για την, περαιτέρω, ανάπτυξη παρόμοιων και παράλληλων περιφερειακών συνεργασιών, στο άμεσο μέλλον.

Η γεωγραφική δε θέση των δύο εμπορικών συλλόγων και των περιοχών: ανατολική και δυτική Κορινθία, με θαλάσσια μέτωπα στον Σαρωνικό και στον Κορινθιακό κόλπο, αντιστοίχως, συμβολίζει την θέληση ισόρροπης ανάπτυξης και την από κοινού ανάδειξη και εκμετάλλευση ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων και επίλυσης προβλημάτων.

Ευελπιστούμε και διεκδικούμε δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη για τον τόπο μας, αύξηση του βιοτικού επιπέδου, νέες θέσεις εργασίας και ενίσχυση εμπορίου και επιχειρηματικότητας.

Περισσότερες πληροφορίες: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΑΜΠΟΥ
Πρόεδρος Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου
Δημοσίευση: Ιουλίου 14, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ & ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator