Σάρωσε μαθητής από το Κιάτο στις πανελλαδικές εξετάσεις

0Ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις στις πανελλήνιες εξετάσεις 2019 σημειώθηκαν στο 1ο ΓΕΛ Κιάτου.

Στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2019,μία επίδοση που σίγουρα χρήζει ιδιαίτερης μνείας, είναι αυτή Κιάτου του μαθητή του 1ου ΓΕΛΚΙΑΤΟΥ Γεωργίου Χριστοδούλου του Βασιλείου, ο οποίος συγκεντρώνει για το 2ο επιστημονικό πεδίο 19573 μόρια και για το 3ο επιστημονικό 19547:


Ο μαθητής Γεώργιος Χριστοδούλου είναι και ο μαθητής που, μαζί με τρεις ακόμη μαθητές από αντίστοιχα σχολεία της χώρας μας, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας 2019, μιας και κατέκτησε την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας 2019.

Δημοσίευση: Ιουλίου 01, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σάρωσε μαθητής από το Κιάτο στις πανελλαδικές εξετάσεις"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator