ΚΙΑΤΟ: Ποιότητα ζωής, οικολογίας και ανακύκλωσης

0


Τι κρίμα μια όμορφη πόλη σκεπάζεται από λόφους σκουπιδιών. 
 Συμφωνώ πώς προσέχουμε ιδιαίτερα την προσωπική και οικογενειακή καθαριότητά μας, αλλά αδιαφορούμε για την καθαριότητα της πόλης, σαν να μην είναι δική μας. 
Από τη μια η δική μας αδιαφορία, από την άλλη αδυναμία του φορέα διαχείρισης ποιότητας ζωής του Δήμου Σικυωνίων , με το πρόγραμμα συγκέντρωσης ανακυκλώσιμων υλικών, που για πολλούς λόγους όπως αποδεικνύεται είναι ελλιπές. 
 Τι φταίει άραγε; Μήπως οι κάδοι με τα ανακυκλώσιμα υλικά πηγαίνουν απευθείας στη χωματερή, διότι η δυναμικότητα των μονάδων επεξεργασίας είναι μικρότερη από τον όγκο των συγκεντρωμένων υλικών. 
 Στατιστικά τους θερινούς μήνες λόγω επισκεπτών , παραθεριστών στην πόλη, όσο αυξάνονται τα ανακυκλώσιμα υλικά , άλλο τόσο θα αυξηθεί ανταποδοτικά το οικονομικό έσοδο του Δήμου, προς όφελος όλων, αλλά προστατεύοντας το περιβάλλον. 
Πιστεύω πως οφείλει μια δημόσια εξήγηση ο αρμόδιος περιβάλλοντος, πρασίνου καθαριότητας και ανακύκλωσης, σεβόμενος όλους εμάς που πληρώνουμε Δημοτικά τέλη για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στην πόλη του Κιάτου.
 

Αυτή η εικόνα ταξιδεύει στις χώρες των ξένων παραθεριστών μας , και προσβάλει όλους εμάς … 

Θάνος Σαμπανίδης
Δημοσίευση: Ιουλίου 24, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ποιότητα ζωής, οικολογίας και ανακύκλωσης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator