Νίκος Σταυρέλης: Μήπως υπήρχαν προεκλογικές σκοπιμότητες από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή για θέματα αγορών ακινήτων;

0Λίγες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές η απερχόμενη Δημοτική Αρχή έφερε άρον άρον 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου (16/4/2019) για αγορές ακινήτων

Στο Περιγιάλι για χώρο στάθμευσης στο νεκροταφείο

Στο Περιγιάλι για δημιουργία χώρου πρασίνου

Στην Αλμυρή για επέκταση του δημοτικού σχολείου

Στο Γαλατάκι για αγορά κτιριακών εγκαταστάσεων στέγασης των υπηρεσιών του Δήμου

Στο Αλαμάνο για χώρο στάθμευσης και παιδική χαρά

Στον Κόρφο για χώρο αθλοπαιδιών

Στο Αγγελόκαστρο για χώρο αθλοπαιδιών

Στο Σοφικό για χώρο στάθμευσης στο νεκροταφείο

Οι αποφάσεις πέρασαν με οριακή πλειοψηφία (ουσιαστικά με την ψήφο τη δική μου). Η παράταξη του κ. Νανόπουλου μειοψήφισε θεωρώντας ότι είναι προεκλογικές σκοπιμότητες

Εάν ψήφιζα αρνητικά θα λέγανε στους ιδιοκτήτες και τους κατοίκους ο Σταυρέλης φταίει που δεν εγκρίθηκαν οι αγορές.

Η προχειρότητα όμως στην προετοιμασία των θεμάτων έφερε την ακύρωση όλων των αποφάσεων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Οι λόγοι: ότι δεν υπήρχαν τα αναγκαία πρακτικά των αρμοδίων επιτροπών και η αιτιολόγηση της μοναδικότητας των ακινήτων.

Βέβαια για την αγορά του ακινήτου στο Σοφικό αποσύρθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο με πρόταση του Αντιδημάρχου με το αιτιολογικό ότι ανακάλεσε ο ιδιοκτήτης. Ο ιδιοκτήτης βέβαια μου δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν ανακάλεσε και περίμενε να προχωρήσει η αγορά. Όλοι καταλαβαίνουν ότι άλλοι ήσαν οι λόγοι απόσυρσης του θέματος.

Μετά απ’ όλες αυτές τις ακυρώσεις εύλογα αναρωτιούνται οι δημότες για τους λόγους που οδήγησαν τη Δημοτική Αρχή μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια θητείας να φέρει τα συγκεκριμένα θέματα για ψήφιση το τελευταίο μήνα πριν τις εκλογές.

Μήπως υπήρχαν προεκλογικές σκοπιμότητες;

Εμείς εξακολουθούμε και ψηφίζουμε θετικά στις αγορές , εφόσον η νέα Δημοτική Αρχή τα εισάγει θέματα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ 
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 23/07/2019
Δημοσίευση: Ιουλίου 23, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νίκος Σταυρέλης: Μήπως υπήρχαν προεκλογικές σκοπιμότητες από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή για θέματα αγορών ακινήτων;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator