«Έσβησε» μόλις στα 38της χρόνια το χαμόγελο της Μαρίας Βλάχου – Πένθος για τους πολυάριθμους φίλους της στην Κορινθία

0



Η πολυτάλαντη Μαρία Βλάχου – συν ιδρύτρια της εταιρείας σαλιγκαριών Fereikos στη Κόρινθο- μια από τους προβεβλημένους εκπροσώπους του κύματος της νέας επιχειρηματικότητας δεν είναι πια ανάμεσα μας.



Τους τελευταίους μήνες η Μαρία έδωσε τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής της.

Η Μαρία Βλάχου, μετά από μια επιτυχημένη καριέρα ως λέκτορας ξένων γλωσσών σε ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και μεταφράστρια της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, επέστρεψε στην πατρίδα της την Κορινθία και με την αδερφή της την Πένυ έβαλαν τα θεμέλια της σαλιγκαροτροφικής τους επιχείρησης το 2007 και οι δύο ως «overqualified» για μία τέτοια δουλειά.



H Fereikos και οι δύο αδερφές έχουν κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις και βραβεία επιχειρηματικότητας και καινοτομίας δίνοντας τον καθημερινό αγώνα στην αγορά. Η οικογένεια κλήθηκε να δώσει έναν ακόμα πιο δύσκολο και ασύμμετρο αγώνα για τη ζωή της Μαρίας. Η 38χρονη Μαρία διαγνώστηκε τον Ιανουάριο του 2017 με όγκο στο κεφάλι, και μετά από τρεις επεμβάσεις και χημειοθεραπείες έρχεται αντιμέτωπη με 3 νέους όγκους στο κεφάλι που δεν είναι εφικτό να αφαιρεθούν με χειρουργική επέμβαση αλλά μόνο με μια μέθοδο Laser που ονομάζεται Gamma Knife.

Παραθέτουμε μια συγκινητική ανάρτηση του ξαδέρφου της Κώστα Κουτσούκου:

«Δεν ξέρω πόσοι από εσάς πιστεύετε ότι ο Θεός παίρνει κοντά του Αγγέλους, ένας άγγελος ήταν η ξαδέρφη μου, ένας άγγελος που δεν πείραξε κανέναν την αγαπούσαν όλοι,ήταν το καμάρι στο σόι μας όλοι περιμέναμε να την δούμε στην τηλεόραση να μάθουμε σε ποια χώρα ήταν την ημέρα της γιορτής της να την πάρουμε τηλέφωνο, μιλώντας 8 γλώσσες και γυρίζοντας όλοι την γη. Μακάρι Αστέρι μου να ήξερες με πόση περηφάνια μας γέμιζες όλους. Θείε και Θεία μεγαλώσατε έναν Άγγελο που θα μείνει στην καρδιά μας για πάντα…

Πόσο περήφανοι για εσένα ήταν Μαράκι. Δύναμη στην ψυχή τους.

Πάντα στο ψυγείο στο s/m θα υπάρχει ένα κομμάτι από το κεφαλοτύρι που τόσο πολύ σου άρεσε και ζητούσες μέχρι την τελευταία μέρα.

Καλό ταξίδι Άγγελε μου …χάρισε γνώσεις και χαμόγελα στο παράδεισο…»

Δημοσίευση: Ιουλίου 24, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Έσβησε» μόλις στα 38της χρόνια το χαμόγελο της Μαρίας Βλάχου – Πένθος για τους πολυάριθμους φίλους της στην Κορινθία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator