Λάθη, πολιτική «αφέλεια» ή πολιτική «αλαζονεία» η συμπεριφορά του Παναγιώτη Πιτσάκη στο Επιμελητήριο;

0


Τραγικά πράγματα γίνονται στο Επιμελητήριο Κορινθίας

Όποιος φορέας ζητήσει την αίθουσα για να κάνει εκδήλωση ή παρουσίαση, άμεσα βαφτίζετε και παρουσιάζετε ως εκδήλωση του Επιμελητηρίου (δείτε εδώ)
ekorinthos.gr
Οι συμμετοχές σε προγράμματα που άλλοι γράφουν και καταθέτουν, βαφτίζονται ως επιτυχία του επιμελητηρίου (δείτε εδώ)

Η εκμετάλλευση της σελίδας και των χρημάτων του Επιμελητηρίου για προεκλογικούς σκοπούς του προέδρου, έγινε απροκάλυπτα, με πληρωμένη προώθηση στο facebook όπως όλοι είδαμε (δείτε εδώ)
Η χρησιμοποίηση του χώρου του Επιμελητηρίου για τοποθέτηση προεκλογικού υλικού του προέδρου θεωρήθηκε δεδομένη , ως να ήταν δικός του επαγγελματικός χώρος.


Η συμπεριφορά του προέδρου και οι φραστικές επιθέσεις προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προφανώς από αδυναμία του, είναι πλέον συνεχείς.
Στο πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο και με πρόσχημα το απολύτως λογικό, και από όλα τα μέλη του Δ.Σ. αποδεκτό, θέμα της μεταφοράς 2 εργαζόμενων της Αναπτυξιακής στο Επιμελητήριο, έγινε προσπάθεια να παρθεί απόφαση από τα μέλη του Δ.Σ. ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη και τις υποχρεώσεις της Αναπτυξιακής έως το 2022, με σημερινή απόφαση. Τι ακριβώς ήθελε να πετύχει ο πρόεδρος;

Ευτυχώς που η σύνεση και η συνεργασία όλων μας, έδωσε και το αποτέλεσμα που θέλαμε σε σχέση με τους εργαζόμενους και δεν παραπλανηθήκαμε σε μία απόφαση παράνομη και επικίνδυνη.
Η απομόνωση του προέδρου, που ο ίδιος με τις πράξεις του προκάλεσε, φαίνεται περίτρανα και όπως είχα πει από πολύ νωρίς. «Σύντομα θα χαθεί ο έλεγχος και θα υπάρξουν φαινόμενα διάλυσης του Επιμελητηρίου».

Αυτά και μόνο επιγραμματικά, έχω την υποχρέωση να αναφέρω για τώρα.

Η πραγματική αλήθεια πρέπει να φτάνει στα μέλη του Επιμελητηρίου γιατί μόνο έτσι μπορούμε να το διαφυλάξουμε.

Ραψωματιώτης Δημήτρης
Δημοσίευση: Ιουνίου 07, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λάθη, πολιτική «αφέλεια» ή πολιτική «αλαζονεία» η συμπεριφορά του Παναγιώτη Πιτσάκη στο Επιμελητήριο;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator