Πίσσα και πούπουλα στον παρδαλό τσαρλατάνο !!!

0Το γελοίο αλλά και επικίνδυνο υποκείμενο του Μαύρη Μέρα 25 που πήγε να τινάξει τις ζωές μας στον αέρα το 2015, ενώ αυτός εισέπραττε τα δικαιώματα από τα βιβλία και τις διαλέξεις του σε οφσόρ λογαριασμό της HSBC στο Ομάν, έγραψε ανάρτηση για να πουλήσει πνεύμα και ζητάει και τα ρέστα συγκρίνοντας το κρυπτονόμισμα που ανακοίνωσε το Facebook με τα IOUs που ήθελε να μας φορέσει ως Υπουργός Οικονομικών.

Ως σεσημασμένος στρεψοδίκης πάει να παραμυθιάσει κάποιους αφελείς συγκρίνοντας ένα καθαρά εμπορικό χρηματοοικονομικό εργαλείο, του οποίου οι συναλλαγές θα γίνονται σε καθαρά εθελοντική βάση, με τα σταλινικά ηλεκτρονικά κουπόνια του, με τα οποία θα είμασταν αναγκασμένοι να συναλλασσόμαστε στο δυστοπικό οργουελιανό μέλλον που μας επιφύλασσε το άρρωστο μυαλό του.

Πίσσα και πούπουλα στον παρδαλό τσαρλατάνο.

Δημοσίευση: Ιουνίου 25, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πίσσα και πούπουλα στον παρδαλό τσαρλατάνο !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator