ΒΑΡΑΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

0To ανεπανάληπτο κάζο με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Μιχάλη Λεοντιάδη, που ανακοινώθηκε από τη Χρυσή Αυγή ως υποψήφιος με τον ίδιο να το διαψεύδει κατηγορηματικά αμέσως, είναι μόνο μια ένδειξη της απόγνωσης που επικρατεί στο επιτελείο της ναζιστικής οργάνωσης, στην προσπάθεια συμπλήρωσης των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews, μετά τη μεγάλη μείωση των ποσοστών τους στις ευρωεκλογές της 26ης Μαίου, όπου έλαβε 4,88% των ψήφων – και ενώ η δίκη των μελών της οδεύει προς την τελική της ευθεία, είναι εμφανές ότι ακόμα και οι μέχρι πρότινος υποστηρικτές της έχουν στρέψει την πλάτη τους στην Χρυσή Αυγή.

Στην πραγματικότητα, αντί για 200 ονόματα, στις λίστες υποψηφίων που δημοσιοποιήθηκαν αναφέρονταν συνολικά 195 υποψήφιοι. Η Realnews γράφει, μάλιστα, στο πρωτοσέλιδό της ότι δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί ψηφοδέλτια σε 17 Περιφέρειες.

Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ σημειώνεται ότι από τα ψηφοδέλτια της ΧΑ στις επικείμενες εθνικές εκλογές θα απουσιάσουν πρώην βουλευτές αλλά και ηγετικά στελέχη που στήριζαν επί δεκαετίες την οργάνωση. Ο υπόδικος Γιάννης Λαγός δεν θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Β’ Πειραιώς, καθώς εξελέγη ευρωβουλευτής.

Όμως, «ορφανά» μένουν μέχρι στιγμής και τα ψηφοδέλτια της οργάνωσης στη Μεσσηνία και την Εύβοια καθώς οι βουλευτές Κουκούτσης και Μίχος έχουν αποχωρήσει με ηχηρό τρόπο.

topontiki.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 20, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΑΡΑΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator