Στο Κιάτο ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος

0

Το Σάββατο 22 Ιουνίου είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο Κιάτο τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Πολλά τα συναισθήματα από την στάση ζωής που μας δίδαξε ο κ. Κυμπουρόπουλος δίνοντας μας το παράδειγμα ότι ποτέ δεν τα παρατάς , ποτέ δεν παραιτείσαι, πάντα πρέπει να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις και το αποτελεσμα θα μας δικαιώσει. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην Ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας και πως η χώρα μας μπορεί να παίξει ρόλο ώστε η Ευρώπη να είναι αυτή που πρεπει και τα κράτη μέλη της να είναι ασφαλή και με προοπτικές εξέλιξης μέσα στους κόλπους της. Στην εκδήλωση μας επίσης είχαμε τη χαρά να έχουμε και τους υποψήφιους βουλευτές του νομού μας οι οποίοι χαιρέτησαν την πρωτοβουλία της ΔΗΜ.ΤΟ για αυτή την εκδήλωση αναφέρθηκαν στο μεγαλείο δύναμης και ψυχής του κ. Κυμπουρόπουλου και όλοι μαζί η Νέα Δημοκρατία ενωμένη για τη μεγάλη Νίκη . Τέλος να ευχαριστήσουμε όσους παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους παρ' όλο τη μεγάλη ζέστη που είχε και τους υποσχόμαστε ότι η ΔΗΜ.ΤΟ πιστή στις εξαγγελίες της θα συνεχίσει το προγραμμα της με τη διοργάνωση εκδηλώσεων με σκοπό πάντα την ενημέρωση των πολιτών.
Δημοσίευση: Ιουνίου 24, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο Κιάτο ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator