ΔΙΜΗΝΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: "ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΧΩΡΙ" !!!

0ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΧΩΡΙ .ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΥΣΩΡΕΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ,ΜΠΟΣΤΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΑΣΑΦΕΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΝΩ ΔΙΜΗΝΙΟ ΣΚΕΤΟ ΔΙΜΗΝΙΟ ,ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΤΟ ΔΙΜΗΝΙΟ ,ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΜΠΝΕΥΣΘΗΚΕ ;;;;...ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ?......έτσι, για την ιστορία:

Δημοσίευση: Ιουνίου 25, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΙΜΗΝΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: "ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΧΩΡΙ" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator