ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ- ΒΙΛΙΑΛΗ: "Ευχαριστώ από καρδιάς τους πολίτες του τόπου μου για το τεράστιο κύμα αγάπης, με το οποίο υποδέχτηκαν την υποψηφιότητά μου"

0



ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς τους πολίτες του τόπου μου για το τεράστιο κύμα αγάπης, με το οποίο υποδέχτηκαν την υποψηφιότητά μου.

Η σημερινή απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να με συμπεριλάβει ως υποψήφια βουλευτή για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, αποτελεί ύψιστη τιμή και αναγνώριση απέναντι στους πολίτες της Κορινθίας που όλα αυτά τα χρόνια με περιβάλλουν με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους. Αποτελεί το επιστέγασμα της κοινής μου πορείας με τους ανθρώπους της Εργασίας και της Δημιουργίας προς όφελος όλων των πολιτών του τόπου μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και να τον διαβεβαιώσω ότι θα την μετατρέψω σε δημιουργική και αγωνιστική δύναμη προκειμένου να καταφέρουμε από κοινού να σηκώσουμε την Πατρίδα μας Ψηλά.

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, ένα νέο μετερίζι αγώνα βρίσκεται μπροστά μας, ο στόχος όμως παραμένει πάντα ο ίδιος , να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων και ιδιαίτερα των παιδιών της περιοχής μας .

Γνωρίζετε όλοι, ότι προέρχομαι από τον κόσμο της εργασίας και φιλοδοξώ να εκπροσωπώ τους ανθρώπους που καθημερινά μοχθούν και παλεύουν με αποφασιστικότητα, ώστε να προκόψουν και να δημιουργήσουν.

Γνωρίζετε επίσης, ότι δεν συμβιβάζομαι απέναντι στον παραγοντισμό και στον παρασιτισμό που αποκλείουν ολόκληρες κοινωνικές ομάδες από την οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου και κρατάνε την Πατρίδα μας χαμηλά .

Φίλες και φίλοι, η προσπάθεια για να ανεβάσουμε την Ελλάδα, την Κορινθία Ψηλά δεν είναι δική μου, είναι δική μας. Θέλω να γνωρίζετε ότι εδώ που είμαι, είμαστε και εκεί που πάμε, θα πάμε πάλι Μαζί.

Σήμερα, δεν σας κρύβω, ότι είναι μια μέρα συγκίνησης για μένα και την οικογένεια μου . Γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς, είσαστε το ίδιο συγκινημένοι και χαρούμενοι με εμάς και αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσα να περιμένω από τη συμμετοχή μου στην ενεργό πολιτική δράση.

Πάμε μαζί. Μαζί μπορούμε καλύτερα. Ενωμένοι να κάνουμε την Ελλάδα μας πιο φωτεινή. Ενωμένοι για την Κορινθία μας. Το ταξίδι μας συνεχίζεται με μεγαλύτερη πίστη και αποφασιστικότητα.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη
Υποψήφια Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας
Νομού Κορινθίας
Δημοσίευση: Ιουνίου 18, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ- ΒΙΛΙΑΛΗ: "Ευχαριστώ από καρδιάς τους πολίτες του τόπου μου για το τεράστιο κύμα αγάπης, με το οποίο υποδέχτηκαν την υποψηφιότητά μου""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator