Προς το σύλλογο "Αγκαλιά-ΖΩ" !!!

0Διαβάσαμε την ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου "Αγκαλιά-ΖΩ" και θεωρούμε ότι γίνεται λόγος για πολύ σοβαρά θέματα.
Καλούμε για ακόμα μια φορά το σύλλογο να διευκρινίσει δημόσια, συγκεκριμένα και επακριβώς για ποιο ιστολόγιο πρόκειται.
Επειδή μπορεί άλλο να γράφει κάποιος και άλλο να καταλαβαίνει κάποιος άλλος, αλλά και επειδή το ψέμα και η προπαγάνδα έχουν κι ένα όριο, καλούμε τους ανθρώπους του συλλόγου να αναρτήσουν-υποδείξουν στα σχόλια στο τέλος αυτής της ανάρτησης, τα δημοσιεύματα που επικαλούνται και κάνουν λόγο ακριβώς και επί λέξει για:

  1. "επιδότηση από τον Δήμο 500 ευρώ, τα οποία δεν χρησιμοποιήθηκαν για τους σκοπούς του Συλλόγου"
  2. "Έγιναν παράνομα μαθήματα από τον Σύλλογο μας στα σχολεία"
  3. "Δεν τηρούνται δημοκρατικές διαδικασίες στα πλαίσια του Συλλόγου και ότι η Πρόεδρος επιδεικνύει αυταρχική συμπεριφορά"

Αναμένουμε λοιπόν τα δημοσιεύματα που θα χρησιμοποιούν ακριβώς τις παραπάνω λέξεις και φυσικά επιφυλασσόμαστε για τα περαιτέρω.Δημοσίευση: Ιουνίου 14, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προς το σύλλογο "Αγκαλιά-ΖΩ" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator