Χουσελάς προς τους κατοίκους Ψαρίου: "Ιδιαίτερη τιμή που με τιμήσατε με τις δέκα ψήφους σας" !!!

0Αγαπητοί κάτοικοι Ψαρίου,

Μετά το πέρας των δημοτικών εκλογών θα ήταν σοβαρή παράληψη εκ μέρους μου να μην σας ευχαριστήσω για την μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή που μου κάνατε και με τιμήσατε με τις δέκα ψήφους σας….

Οι ψήφοι σας με κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανο για τον τόπο καταγωγής μου.

Πιστεύω ακράδαντα πως θα σας εκπροσωπήσω αντάξια και επάξια των ψήφων που μου δώσατε στο νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας.

Σας είμαι ευγνώμων……

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Βαγγέλης Χουσελάς

Δημοσίευση: Ιουνίου 05, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χουσελάς προς τους κατοίκους Ψαρίου: "Ιδιαίτερη τιμή που με τιμήσατε με τις δέκα ψήφους σας" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator