ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Θριαμβευτής ο Βασίλης Νανόπουλος - ΒΙΝΤΕΟ

0Διαστάσεις θριάμβου παίρνει η νίκη του Βασίλη Νανόπουλου στο Δήμο Κορινθίων αφού τα μέχρι στιγμής ποσοστά του ξεπερνούν το 60%. Άνετη ήταν η νίκη του επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών» στον β’ γύρο των Δημοτικών εκλογών έναντι του απερχόμενου Δήμαρχου, Αλέξανδρου Πνευματικού.

Ξέφρενοι είναι αυτή την ώρα οι πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο του Βασίλη Νανόπουλου και ήδη ο πρώην Δήμαρχος εξέφρασε τηλεφωνικά τα συγχαρητήρια του στον μεγάλο νικητή των επαναληπτικών εκλογών στο Δήμο Κορινθίων.

Δημοσίευση: Ιουνίου 02, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Θριαμβευτής ο Βασίλης Νανόπουλος - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator