ΔΕΡΒΕΝΙ: Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης

0



Στον Προαύλιο Χώρο του Πανταζοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου στο Δερβένι Κορινθίας θα πραγματοποιηθεί η καλοκαιρινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης, το Σαββάτο 22 Ιουνίου, στις 20.30, με ελεύθερη είσοδο. Το Ωδείο ιδρύθηκε το 2010 και παρά τα λίγα χρόνια λειτουργίας του, έχουν ήδη δοθεί τρία Διπλώματα (2 Πιάνου και 1 Κιθάρας), καθώς και ένα Πτυχίο Πιάνου, σε παιδιά που κατάγονται από τον Δήμο Ευρωστίνης - Ξυλοκάστρου. Μεταξύ άλλων απόφοιτοι του έχουν εμφανιστεί ως σολίστ με κορυφαίες συμφωνικές ορχήστρες της χώρας αλλά και στην Ελληνική Τηλεόραση. Συγκεκριμένα ο κιθαριστής Γιώργος Γκόλγκαρης ερμήνευσε ως σολίστ το Κοντσέρτο Ανδαλούζ του Χ. Ροντρίγκο με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και ο Πιανίστας Γιώργος Γεωργακόπουλος (Τάξη Κατ. Γκόλγκαρη), το Κοντσέρτο Αρ. 21 του Β. Α. Μότσαρτ με την Καμεράτα Ορχήστρα Νέων, σε ηλικία μόλις 15 ετών. Ακόμη, η απόφοιτος του Ωδείου Πιανίστρια Μαρία - Καλλιόπη Γκόλγκαρη, εισήχθει στο Τμήμα Μουσικολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα είναι ο διεθνούς φήμης σολίστ κιθάρας Στέλιος Γκόλγκαρης.
Δημοσίευση: Ιουνίου 22, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΕΡΒΕΝΙ: Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator